Σοφία Παυλίδου: Πήγε Ρώμη και εντυπωσίασε με το νέο της κούρεμα, λίγο πριν το Πάσχα
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: Πήγε Ρώμη και εντυπωσίασε με το νέο της κούρεμα, λίγο πριν το Πάσχα

Ένα ταξίδι στη Ρώμη έκανε η Σοφία Παυλίδου και μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εμείς ωστόσο παρατηρήσαμε το νέο της look και την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα.

Η όμορφη ηθοποιός που το ευρύ κοινό έχει αγαπήσει μέσα από ρόλους που έχει υποδυθεί στην τηλεόραση και στο θέατρο, έκοψε τα μαλλιά της ενώ τόνισε λίγο περισσότερο τις ξανθιές της ανταύγιες που όλο και περισσότερο δείχνει να αγαπά και να επιλέγει τα τελευταία χρόνια.

«Όταν ήμουν καστανή, έμοιαζα περισσότερο με Ισπανίδα. Ο χρόνος, μού έχει συμπεριφερθεί πολύ ωραία. Είμαι vegetarian 14 χρόνια δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν έχει ανάγκη το κρέας», έχει πει στο παρελθόν.

Ανανεωμένη η Σοφία Παυλίδου! Η αλλαγή στα μαλλιά της μετά από χρόνια

https://www.instagram.com/reel/C5k8Ur9tgeR/

«Η εσωτερική σου βούληση είναι η αιτία κάθε επιτυχίας, κάθε νίκης και γενικά όλων όσα παίρνουν σχήμα και μορφή στον κόσμο των συμβάντων. Αλλά πρέπει να την ανανεώνεις καθημερινά μέσω της αυτοπαρατήρησης, της αγάπης για τον εαυτό σου και της κατανόησης. -Elio D’Anna-», έγραψε η Σοφία Παυλίδου στη λεζάντα μιας από τις τελευταίες της αναρτήσεις στα social media.

Η ίδια, φαίνεται πως είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της, τα έχει βρει με τον εαυτό της και περνά υπέροχα. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Ζω μόνη μου πλέον, γιατί ο ένας μου γιος σπουδάζει και ο άλλος μένει με τον πατέρα του.

Ως μητέρα εξακολουθώ να μαγειρεύω για τους γιους μου και να τους πηγαίνω ταπεράκια. Δεν τους παίρνω τηλέφωνο για να βάλουν ζακέτα. Θα αγκαλιάσω όποια κοπέλα μου γνωρίσουν οι γιοι μου ως σχέση τους, γιατί θα είναι η επιλογή τους. Οι άντρες δεν με φοβούνται πλέον. Στην αρχή υπήρχε ένας φόβος. Το χιούμορ και η εξυπνάδα είναι βασικά χαρακτηριστικά σε έναν άντρα. Όταν είμαι σε μία σχέση είμαι πάντα εκεί, είμαι πολύ δοτική. Έχω εμμονικούς θαυμαστές, που από τότε που χώρισα, επί 7 χρόνια μου στέλνουν καθημερινά emails».

Δείτε το νέο της κούρεμα παρακάτω:

pavlidou.sofia_1714381356_3356796570169741815_2872310089.jpg

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Παυλίδου: Ο γιος μου ρωτήθηκε από ψυχολόγο για τον χωρισμό με τον Χρήστο Φερεντίνο

Άννα Παυλίδου: Το πρώτο βήμα της πρώην Σταρ Ελλάς στην υποκριτική, ο ρόλος σε σειρά και ο έρωτας

Famagusta – Η Σοφία Παυλίδου δίνει spoiler: «Θα εκδικηθεί γιατί είναι πληγωμένη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved