Ο Αργυρός με την αδελφή του δεν μοιάζουν καθόλου - Η πανεπιστημιακή καριέρα & η σχέση τους

Instagram / argiros_konstantinos

Showbiz

Ο Αργυρός με την αδελφή του δεν μοιάζουν καθόλου - Η πανεπιστημιακή καριέρα & η σχέση τους

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με τα αδέρφια του, αν και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες. Ποια είναι η ιστορία τους; 

Εσείς το γνωρίζατε ότι ο αγαπημένος Κωνσταντίνος Αργυρός, ήταν διάσημος από τότε που γεννήθηκε;

Φουρέιρα: Άφωνη με την ερώτηση για τον Αργυρό - Έχω πάθει σοκ!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής και τα αδέρφια του, Παύλος και Κατερίνα, είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα το 1985.

Konstantinos-Argiros.jpg

Instagram / argiros_konstantinos

Ήταν 21 Μαΐου όταν η είδηση της γέννησης τους έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο, καθώς ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ήρθαν στον κόσμο παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση και ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης.

«Με τα αδέρφια μου είμαστε τα πρώτα τρίδυμα που έγιναν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή.

Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του σχετικά με το θέμα.

Τα αδέρφια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους, συνεργάζονται ενώ έχουν γίνει και κουμπάροι, μιας και ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει παντρέψει την αδερφή του, Κατερίνα.

202011200948420.9431_KATERINOY_ARGIROY_KONSTANTINOS_ARGIROS_2112020.jpg

NDPPHOTO

www.ndpphoto.gr

Η Κατερίνα Αργυρού μένει μόνιμα στην Ολλανδία με την οικογένειά της και μάλιστα είναι καθηγήτρια Πανεπιστημίου. Πρόσφατα μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε ταξιδέψει στη χώρα που διαμένει η αδερφή του ώστε να επισκεφτεί εκείνη και την οικογένειά της.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι δημόσιες εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού με τα αδέρφια του είναι ελάχιστες. Παρόλα αυτά εμείς βρήκαμε μία φωτογραφία τους από το... 2012!

Εσείς μπορείτε να διακρίνετε την ομοιότητα;

201205221115370.9907_PAVLOS_ARGIROS_KATERINA_ARGIROY_KONSTANTINOS_ARGIROS_2152012.jpg

NDPPHOTO

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε τον να απολαμβάνει το τζακούζι του μέσα στη φύση!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η Eurovision, η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά και οι ανασφάλειες

«Όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήγε στο talent show δεν ήταν καλός, όλοι γελούσαν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved