Έφυγε από τη ζωή η Άννα Παναγιωτοπούλου!
Showbiz

Έφυγε από τη ζωή η Άννα Παναγιωτοπούλου!

Έφυγε από τη ζωή η Άννα Παναγιωτοπούλου, όπως έκανε γνωστό ο Σταμάτης Κραουνάκης. 

O γνωστός τραγουδοποιός με μόνο τρεις λέξεις ανακοίνωσε ότι η μεγάλη ηθοποιός δεν είναι πια εν ζωή. «Έφυγε η Άννα» έγραψε στην ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης και ακριβώς από κάτω έβαλε μία ηλεκτρονική διεύθυνση που παρέπεμπε σε βίντεο με ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου σε εμφάνισή της στο Ηρώδειο το 2008.

Το Dolce Vita επέστρεψε! Το παραλήρημα στο Twitter και ο Λιάγκας! (photos)

panagiotopoulou.jpg

Από τη Μαντάμ Σου Σου στην Ντόλτσε Βίτα

Η Άννα Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στην Κυψέλη και μεγάλωσε σε μεγαλοαστικό περιβάλλον, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το θέατρο, ενώ και οι γονείς της δεν ήθελαν να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Όμως εκείνη γνώριζε από μικρή ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Όταν την έστειλαν στην Ελβετία για σπουδές, εκείνη γύρισε κρυφά και έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό. Εκεί πρωτοσυνάντησε και τον Σταμάτη Φασουλή, με τον οποίο ήταν στην ίδια τάξη.

Οι δυο τους υπήρξαν βασικά μέλη στο Ελεύθερο Θέατρο και πρωταγωνίστησαν στην πρώτη του μεγάλη επιτυχία Και συ χτενίζεσαι, που το έκανε γνωστό και αγαπητό στο ευρύ κοινό. Ανέβαζαν παραστάσεις ποικίλου ρεπερτορίου, από Μπρεχτ μέχρι Χουρμούζη.

201709261506450.0028_ANA_PANAGIOTOPOYLOY_2692017.jpg

Το 1980, το Ελεύθερο Θέατρο σταμάτησε και ιδρύθηκε η Ελεύθερη Σκηνή, από την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, που επρόκειτο ουσιαστικά για μια μετονομασία του Ελεύθερου Θεάτρου. Η Άννα Παναγιωτοπούλου συνέχισε με επιθεωρήσεις, στις οποίες έπαιζε αλλά έγραφε και το σενάριο.

Ευρέως γνωστή έγινε μέσω της συμμετοχής της σε τηλεοπτικές σειρές, αρχικά στη κρατική και στη συνέχεια στην ιδιωτική τηλεόραση. Σταθμός της τηλεοπτικής της καριέρας θεωρείται η ενσάρκωση της «Μαντάμ Σουσού» στην ομότιτλη διασκευή του μυθιστορήματος του Δημήτρη Ψαθά τη σεζόν 1986-87.

Τεράστια επιτυχία σημείωσαν επίσης οι σειρές: Οι τρεις Χάριτες και Ντόλτσε Βίτα.

Την τηλεοπτική σεζόν 2003-2004, συμπαρουσίαζε μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τον Χρήστο Ευθυμίου, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, τον Κλέονα Γρηγοριάδη και την Ματθίλδη Μαγγίρα, το τηλεπαιχνίδι Το show των εκατομμυρίων, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2003 από το MEGA.

201807191156530.0271_GERASIMOS_SKIADARESIS_ANA_PANAGITOPOYLOY_ANTONIS_LOYDAROS_MPESI_MALFA_TASOS_KONTARATOS_1872018.jpg

Με αγαπημένους συναδέλφους πριν από μερικά χρόνια σε κάποια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της.

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Safe Sex, Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο, Οξυγόνο, Αυστηρώς Κατάλληλο, Αγρίμια, Ελληνικό διήγημα, Επτά Θανάσιμες Πεθερές, Το Κόκκινο Δωμάτιο...

Οι μεγάλες αδυναμίες της

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, παρά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ως ηθοποιός, είχε καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Παντρεμένη από το 1972, απέκτησε τον γιο της, Δημήτρη που της χάρισε ένα εγγόνι που υπήρξε και η μεγάλη της αδυναμία.

201712191045590.7210_PANAGIOTOPOYLOY_GALANOS_18122017.jpg

Με τον Νίκο Γαλανό το 2017.

Η σπουδαία κωμική ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα, στα 76 της χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved