Άννα Παναγιωτοπούλου: Ο τραγικός θάνατος του συζύγου της, ο μεγάλος έρωτας & οι ιστορικές ατάκες

NDPPHOTO 

Showbiz

Άννα Παναγιωτοπούλου: Ο τραγικός θάνατος του συζύγου της, ο μεγάλος έρωτας & οι ιστορικές ατάκες

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05.

Τη δυσάρεστη είδηση την έκανε γνωστή ο Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Έφυγε η Άννα» και ακριβώς από κάτω έβαλε μία ηλεκτρονική διεύθυνση που παρέπεμπε σε βίντεο με ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου σε εμφάνισή της στο Ηρώδειο το 2008.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Ποια ήταν η τελευταία εμφάνιση της σπουδαίας ηθοποιού;

panagiotopoulou.jpg

Η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 76 της χρόνια, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η αιτία του θανάτου της. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως τα τελευταία χρόνια, η Άννα Παναγιωτοπούλου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις και απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο τραγικός θάνατος του συζύγου της

Η σπουδαία ηθοποιός το 2014 έχασε τον σύζυγό της και η αποκάλυψη για τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή, ήταν σοκαριστική.

"Ήταν ο άνθρωπός μου και ήμουν ο άνθρωπός του. Είχαμε μία πολύ καλή, ήσυχη και ελεύθερη σχέση. Δεν είχαμε κοινές παρέες, ο μόνος κοινός άνθρωπος που είχαμε ήταν ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, που ήταν πολύ δικός μου φίλος και έγινε και δικός του μέσω εμού. Από παιδί είχα πολύ φιλική και αγαπησιάρικη σχέση με τον Λουκιανό και είναι από τους θανάτους που μου στοίχισαν πάρα πολύ.

201404301233040.9987_ANA_PANAGIOTOPOYLOY_29042014.jpg

NDPPHOTO

Δίδασκα σε μία σχολή και κάναμε ένα μεγάλο τραπέζι. Το βράδυ που γύρισα, νόμιζα πως δεν ήταν στο σπίτι και ξάπλωσα. Ξυπνάω το πρωί και βλέπω τα πόδια του στον καναπέ, λέω «Τάκη, κάνε μου έναν καφέ» και τον βλέπω και είναι νεκρός.

Κοιμήθηκε και πέθανε… Όταν μου είπαν να τον ανοίξουν, είπα «όχι, μην τον σφάξετε. Πέθανε, είναι οριστικό, άρα τι να δείτε; Τι με νοιάζει τι έπαθε;» Από τότε πέρασα ένα δύσκολο διάστημα γιατί μου έλειπε, αλλά τώρα αισθάνομαι ότι μακάρι να πεθαίναμε όλοι έτσι. Πραγματικά τον θεωρώ πολύ τυχερό", εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Ποιος ήταν ο έρωτας της ζωής της;

Αν και η σπουδαία ηθοποιός παντρεύτηκε σε ηλικία 20 ετών με τον σύζυγό της, ο μεγάλος έρωτας της ζωή της ήταν ο Μάνος Κατράκης.

«Ο έρωτας της ζωής μου ήταν ο Κατράκης. Δεν υπήρχε σχέση αλλά με βοηθούσε όσο πήγαινα στη σχολή. Ήταν σαν πατρική φιγούρα, αυτό που δεν είχα. Πήγε στην Κρήτη και παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα», είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της.

1714820507551-194327178-201709261506450.0028_ANA_PANAGIOTOPOYLOY_2692017.jpg

NDPPHOTO

Οι ατάκες που άφησαν ιστορία

Ας αποχαιρετήσουμε αυτή τη σπουδαία ηθοποιό, με ορισμένες ατάκες που έγραψαν ιστορία και θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μας.

«Παναγιωτάκη, δώσε εκ μέρους μου στην κυρία ένα αστακουδάκι δωρεάν» – Μαντάμ Σουσού

«Τι είν’ εδώ» – Χριστίνα Μαρκάτου

«Βρε άει στον διάολο που θα την παρακαλέσω κιόλας. Τέτη σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει τα έχω με τον Νίκο» – Όλγα Χαρίτου

Διαβάστε επίσης:

Άννα Παναγιωτοπούλου: Από τη Μαντάμ Σου Σου στο Ντόλτσε Βίτα και από την Ελβετία στο σανίδι

Άννα Παναγιωτοπούλου: Η τελευταία της συνέντευξη, η έπαρση του Θανάση Ευθυμιάδη & οι αντιδράσεις

Έφυγε από τη ζωή η Άννα Παναγιωτοπούλου!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved