Άννα Παναγιωτοπούλου - Η σοκαριστική εξομολόγηση: «Είμαι καταθλιπτική. Φοβάμαι να ζήσω χωρίς χάπια»

NDPPHOTO 

ndp photoagencythomasdask@yahoo.com
Showbiz

Άννα Παναγιωτοπούλου - Η σοκαριστική εξομολόγηση: «Είμαι καταθλιπτική. Φοβάμαι να ζήσω χωρίς χάπια»

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05.

Τη δυσάρεστη είδηση την έκανε γνωστή ο Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Έφυγε η Άννα» και ακριβώς από κάτω έβαλε μία ηλεκτρονική διεύθυνση που παρέπεμπε σε βίντεο με ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου σε εμφάνισή της στο Ηρώδειο το 2008.

panagiotopoulou.jpg

Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι εμβληματικές σκηνές από τη σειρά Ντόλτσε Βίτα που άφησαν ιστορία

Η συνέντευξη στον Θοδωρή Αθερίδη

Με αφορμή τον θάνατο της σπουδαίας Άννας Παναγιωτοπούλου, το TikTok έφερε στην επιφάνεια μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλαιότερα στον Θοδωρή Αθερίδη, κατά τη διάρκεια της οποίας μιλούσε για την κατάθλιψη που βίωσε.

«Βέβαια και έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Η ψυχανάλυση δεν με βοήθεια καθόλου. Δεν με μπέρδεψε αλλά δεν τα πήγα καλά. Έχω κατάθλιψη, αυτό το ξέρω. Είμαι καταθλιπτική, είναι δεδομένο αυτό. Συνέχεια παίρνω χάπια, δεν γίνεται αλλιώς. Μόνο στην Τήνο μπορώ να ζω χωρίς χάπια γιατί είμαι ήρεμη, είμαι χαλαρή. Πριν από την κρίση πήγαινα 6 μήνες στην Τήνο. Δύο φορές έμεινα 18 μήνες σερί.

201504281103490.3147_ANA_PANAGIOTOPOYLOY_27042015.jpg

NDPPHOTO

Η κατάθλιψη είναι μάστιγα. Όλος ο κόσμος έχει και ας μην το ξέρει. Εγώ ήμουν καταθλιπτική από μικρή. Είχα πάει σε έναν γιατρό, μετά το άφησα. Όταν έπαθα κρίση πήγα σε έναν σοβαρό γιατρό και μου έδωσε χάπια. Μου είπε ότι έβλεπε ότι είμαι καταθλιπτική από το χαμόγελό μου.

Κατάθλιψη και κωμωδία παντρεύονται μια χαρά! Δεν είναι αντίθεση. Οι πιο δραματικοί άνθρωποι ήταν οι κωμικοί. Φοβάμαι να ζήσω χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Όταν έκανα σήριαλ έκανα και υπνωτικά χάπια. Αυτά κόβονται πολύ δύσκολα! Τα έκοψα στην Τήνο εν μία νυκτί, δεν με πείραξε τίποτα. Εκεί δεν με πειράζει τίποτα».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Φασουλής για Παναγιωτοπούλου: «Παρόλο που ήξερα την κατάσταση, είμαι σοκαρισμένος»

Άννα Παναγιωτοπούλου-Μαρία Καβογιάννη: Το σπαρακτικό «αντίο» της Ασπασίας στην Χριστίνα Μαρκάτου

Παναγιωτοπούλου: Η «συνάντηση» Ντορίτας & Χριστίνας στον «παράδεισο» - Συγκλονισμένοι οι τηλεθεατές

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved