Σοφία Περίδη: Η κόρη του Ορφέα Περίδη αποκαλύπτει: «Ήμουν πάρα πολύ άσχημα με την κατάθλιψη»
Showbiz

Σοφία Περίδη: Η κόρη του Ορφέα Περίδη αποκαλύπτει: «Ήμουν πάρα πολύ άσχημα με την κατάθλιψη»

Η Σοφία Περίδη, κόρη του καταξιωμένου έντεχνου τραγουδοποιού Ορφέα Περίδη και της φλαουτίστριας Ηλιάνας Μιχοπούλου, μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τα viral βίντεο της στο Tik Tok, αλλά και την περίοδο της κατάθλιψης. 

Αρχικά ανέφερε: «Από μικρή ήμουν με τη μουσική και το πιάνο. Θέλω να γίνω σαν τον μπαμπά μου, σπουδαία και τρανή αλλά με τον δικό μου τρόπο».

Σοφία Περίδη: Η καλλονή κόρη του Ορφέα Περίδη «σαρώνει» στο Tik Tok και όχι μόνο!

sofia_peridi_1700347422_3239071403481322495_1454402788.jpg

Όσον αφορά το Tik Tok είπε: «Είναι ο τρόπος που βλέπω εγώ τη ζωή μέσα από τα μάτια μου και είμαι ευγνώμων που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει όλο αυτό».

Photo-by-Sofia-Peridh-on-March-31-2024.-May-be-an-image-of-1-person-braids-makeup-necklace-and-text..jpg

Και σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην κατάθλιψη: «Η ανάγκη μου να επικοινωνήσω μέσω του Tik Tok ήρθε μέσα από αυτό. Ήμουν πάρα πολύ άσχημα. Θυμάμαι να είμαι κυρίως στο σπίτι μου και να βλέπω τους γύρω μου να περνάνε καλά κι εγώ να μην καταλαβαίνω το γιατί.»

Photo-shared-by-Sofia-Peridh-on-April-09-2024-tagging-@adelinmary_makeup.-May-be-a-black-and-white-image-of-1-person-hair-makeup-smiling-top-and-text..jpg

Και υπογράμμισε: «Δεν είμαι ένα παιδί που είχε πολύ αυτοπεποίθηση, ένιωσα αρχικά ότι μέσω του θεάτρου θα μπορούσα να το καταπολεμήσω όλο αυτό. Δεν έγινε. Αυτό θέλει ψυχοθεραπεία και δουλειά με τον εαυτό μας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved