Δούκισσα Νομικού: Οι φώτο με μαγιό από τις διακοπές με την οικογένειά της είναι το κάτι άλλο
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Οι φώτο με μαγιό από τις διακοπές με την οικογένειά της είναι το κάτι άλλο

Η Δούκισσα Νομικού πέρασε το Πάσχα στη Μύκονο με τα παιδιά της!

Η παρουσιάστρια και μοντέλο έκανε και το πρώτο της μπάνιo την Κυριακή του Πάσχα και ανήρτησε τις πρώτες εικόνες της με μπικίνι για φέτος.

1715066272528-188279298-Photo-by-Doukissa-Nomikou-Theodoridi-on-May-02-2024.-May-be-an-image-of-1-person-standing-twilight-and-ocean..jpg

Πόζαρε στον φακό φορώντας ένα υπέροχο μπικίνι και απόλαυσε μοναδικές στιγμές με την οικογένειά της στο Νησί των Ανέμων, εκεί όπου έχουν το εξοχικό τους.

Η Δούκισσα πόσταρε φωτογραφίες με τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία και μας έδειξε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα που απόλαυσαν.

«Τα συναισθήματα αυτών των ημερών σε εικόνες», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που πόσταρε.

«Το σώμα μου έγινε καλύτερο με το που γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια.

«Δεν είχα αγχωθεί ποτέ με τη ζυγαριά στις εγκυμοσύνες μου, ήμουν τόσο χαρούμενη που δεν με ένοιαζε. Το σώμα μου έγινε καλύτερο μετά τη γέννηση της Αναστασίας. Άλλαξε ο μεταβολισμός μου, όπως στο σχολείο που ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια», έχει πει η ίδια

Δούκισσα Νομικού: Η 5χρονη κόρη της Αναστασία μεγάλωσε & ντύθηκε πριγκίπισσα Έλσα

Δούκισσα Νομικού: H εξομολόγηση για τον έρωτα, οι singles, οι φωτό & η συμβουλή του πατέρα της

Δούκισσα Νομικού: Οι ευχές στον μπαμπά της: «Η πιο καλή ψυχή, η πιο τρυφερή φωνή...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved