Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της – Τι συνέβη στην ηθοποιό;
Showbiz

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της – Τι συνέβη στην ηθοποιό;

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου ήταν άφαντη εδώ και περίπου ένα μήνα και οι φίλοι της ανησύχησαν, αλλά τελικά η ηθοποιός βρέθηκε.

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου δεν είχε δώσει σημεία ζωής σε φίλους και γείτονες σχεδόν ένα μήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, τα αγαπημένα της πρόσωπα χτυπούσαν επανειλημμένως το κουδούνι του διαμερίσματός της προκειμένου να μάθουν νέα για την υγεία της, αλλά μάταια.

201411071105030.8589_DESPINA_STILIANOPOYLOY_06112014.jpg

«Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της, αλλά το τηλέφωνό της εδώ και πολλές μέρες είναι κλειστό, ενώ στο σταθερό δεν απαντά», είπε χαρακτηριστικά γείτονάς της.

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μετά και την τελευταία επίσκεψη του Σπύρου Μπιμπίλα στο σπίτι της στις αρχές Απριλίου σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματά του.

201703171209470.0350_DESPINA_STILIANOPOYLOY_1632017.jpg

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε πριν λίγες μέρες: «Έχω ανησυχήσει πολύ για τη Δέσποινα, γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε μου έλεγε πως έχει προβλήματα υγείας και ότι φοβάται πως δεν θα αντέξει».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μακριά από φίλους και γνωστούς και αποφεύγει κάθε είδους επικοινωνία.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved