Αυτοί είναι οι 5 «προικοθήρες» του ζωδιακού
Astrology

Αυτοί είναι οι 5 «προικοθήρες» του ζωδιακού

Σίγουρα εκτιμούν ιδιαίτερα μία σύντροφο (ή σύζυγο) που να έχει το κάτι τις της

Οι παρακάτω άντρες του ζωδιακού, που θα σου περιγράψουμε παρακάτω, δεν είναι ότι έχουν το χρήμα για θεό τους, αλλά σίγουρα εκτιμούν ιδιαίτερα μία σύντροφο (ή σύζυγο) που να έχει το κάτι τις της, μια οικογενειακή περιουσία, επαγγελματικά αποκαταστημένη με μια δουλειά με καλά λεφτά, ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο ή ένα εξοχικό θα μετρήσουν πολύ περισσότερο από το εργατικό, υπερήφανο, καλό κορίτσι, που ξέρει να μαγειρεύει και να κρατά το νοικοκυριό, αλλά δεν έχει στον ήλιο μοίρα.

Ναι, οι εποχές έχουν αλλάξει και δεν υπάρχει πια η προίκα, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτουργούν σαν «προικοθήρες».

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι οι πιο πρακτικοί και εκείνοι που ζητούν πέρα και πάνω απ' όλα την εξασφάλισή τους. Καλά είναι τα αισθήματα, καλή κι η νοικοκυροσύνη, όμως το θέμα είναι να υπάρχει και κάτι παραπάνω, γιατί ως γνωστόν η ανέχεια φέρνει γκρίνια και φαγωμάρα και εφ' όσον ένας μισθός δεν αρκεί, ξέρει ότι αργά ή γρήγορα το love story θα τελειώσει. Ένα σπιτάκι, δε, ή εξοχικό όσο να πεις σε γλιτώνει κι από τα πολλά τα έξοδα του ενοικίου ή των διακοπών...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved