AstroΤσαούσα 30/03 - 05/04: Το κακό συναντά το χειρότερο
Astrology

AstroΤσαούσα 30/03 - 05/04: Το κακό συναντά το χειρότερο

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Η Νέα Σελήνη στον Κριό, την Πρωταπριλιά, είναι το πρώτο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας και λέμε καλά είμαστε, ώρα για νέα ξεκινήματα και ρίχνουμε μαύρη πέτρα σε όλα τα παλιά! Πράγματι αυτό το κλίμα θα επικρατήσει τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και ειδικά με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή στον Κριό θα έχουμε και ειδήσεις, εξελίξεις, συναντήσεις και λοιπά και θα σκεφτούμε πως πράγματι κάτι ψήνεται, δεν είναι ιδέα μας. Εκεί λοιπόν που είμαστε άνετοι και ωραίοι πραγματοποιείται συνάντηση-σύνοδος κορυφής των δύο «κακών» πλανητών στις 4/4 στον Υδροχόο. Άρης και Κρόνος έρχονται σε επαφή και προσφέρουν απλόχερα... εντάσεις, καβγάδες και ακραίες καταστάσεις σε όλους μας, μα περισσότερο σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, οι οποίοι θα πρέπει να βρουν τρόπο να προστατευθούν, έως ότου περάσει η μπόρα. Σχεδόν στη λήξη της εβδομάδας, στις 5/4 το βράδυ, η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και ελπίζουμε τουλάχιστον σε συναισθηματικά ζητήματα να βοηθήσει αρκετά.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Έτοιμος/η να αλλάξεις τα πάντα όλα ξεκινάς την εβδομάδα και δεν έχεις υπομονή για τίποτα, δεν κάθεσαι στον πισινό σου λέμε. Θέλεις να φτιαχτείς ερωτικά, επαγγελματικά μέχρι και εμφανισιακά εδώ και τώρα. Αμ αυτά θέλουν και λίγο ρέγουλα, όχι άντε γιούρια. Θα σε ξεσηκώσουν και οι γύρω σου με το μπίρι μπίρι και ποιος σε πιάνει. Με τους φίλους σου σε βλέπω να ανταριάζεσαι γύρω στις 4 του μήνα, με τα νεύρα όλων να χτυπούν κόκκινο και να μανουριάζετε ασυστόλως. Καλού κακού κρύψτε μαχαίρια και λοιπά αιχμηρά αντικείμενα, μην έχουμε ατυχήματα….

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Μάλλον περίεργες θα είναι οι μέρες αυτές για σένα, αφού θα κάνεις μια καλή βουτιά στα ψυχολογικά σου θέματα και θα προσπαθήσεις να τα λύσεις από τη ρίζα τους. Εντελώς μην ελπίζεις, αλλά μια καλή αρχή θα γίνει και μελλοντικά βλέπεις! Στα καλά της εβδομάδας πρόσθεσε και κάποια μυστικά που θα ανακαλύψεις και θα σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Προς το τέλος της εβδομάδας, άμα σε παίρνει, χτύπα μία άδεια, στην ανάγκη παίξτο και άρρωστος/η γιατί ο χώρος της δουλειάς σου θα μοιάζει πιο πολύ με πεδίο μάχης. Με το «καλημέρα σας» θα ξεκινούν οι καβγάδες και τα μαλλιοτραβήγματα. Κάνε ό,τι μπορείς για να γλιτώσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved