Astrology

Ο τρόπος που κάθεσαι αποκαλύπτει τον πραγματικό σου χαρακτήρα

Κάθεσαι σταυροπόδι ή μήπως με τα γόνατά σου ενωμένα;

Ποιος είναι ο τρόπος που κάθεσαι; Σταυροπόδι; Μήπως σταυρώνεις τους αστραγάλους σου ή κρατάς τα πόδια σου κλειστά; Όποιος κι αν είναι, αποκαλύπτει συγκεκριμένα στοιχεία της προσωπικότητάς σου, όπως θα διαπιστώσεης παρακάτω:

1. Με γόνατα ενωμένα

Στοιχεία προσωπικότητας: Έξυπνος, λογικά σκεπτόμενος, συνεπής, εργατικός, λάτρης της καθαριότητας, ειλικρινής αλλά συγκρατημένος.

Σε μια μελέτη από ερευνητές στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο, αποκαλύφθηκε ότι οι άνθρωποι που κάθονται με τα γόνατα ενωμένα θεωρούνται ικανοί για τη θέση εργασίας, για την οποία δίνουν συνέντευξη. Διαπιστώθηκε επίσης ότι είναι εκείνοι που πιστεύουν στον εαυτό τους και τις δεξιότητές τους. Έχουν μια υγιή, θετική εικόνα για τον εαυτό τους και ως αποτέλεσμα, έχουν λιγότερες ανασφάλειες. Είναι επίσης δείκτης υψηλού επιπέδου αυτοπεποίθησης. Είναι έξυπνοι, λογικοί και ακριβείς στα ραντεβού τους ή την ώρα προσέλευσης στη δουλειά τους. Διατηρούν τακτοποιημένο και καθαρό τον χώρο εργασίας, το σπίτι, την κουζίνα ή το γραφείο. Είναι ειλικρινείς αλλά αρκετά συγκρατημένοι, δεν κουτσομπολεύουν ή να μιλάνε πίσω από την πλάτη για άλλους. Προτιμούν να κρατούν υπό έλεγχο τα συναισθήματά τους, παρά να δημιουργήσουν μια σκηνή ή να εμπλακούν σε συγκρούσεις. Διαθέτουν την ικανότητα να παραμένουν ψύχραιμοι σε δύσκολες καταστάσεις και επομένως σπάνια χάνουν την υπομονή τους. Υιοθετούν οποιαδήποτε αλλαγή στο περιβάλλον και κατανοούν περιστατικά που συμβαίνουν στην καθημερινή τους ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved