Η τελευταία παραγωγή του Μάνου Ξυδούς
Showbiz

Η τελευταία παραγωγή του Μάνου Ξυδούς

KollektivA είναι το όνομα του νέου μουσικού σχήματος που θέλει να αλλάξει τη μέχρι τώρα αντίληψή μας για την ελληνική rock. Ο ομώνυμος δίσκος τους βρίσκεται ήδη στα ράφια, περιέχοντας πολλές εκπλήξεις.

Η πρώτη έκπληξη είναι ότι η επιμέλεια παραγωγής του δίσκου ανήκει στον αξέχαστο Μάνο Ξυδούς. Ήταν η τελευταία επιμέλεια παραγωγής που είχε αναλάβει πριν από το θάνατό του και αν κάποιος ακούσει προσεκτικά τα κομμάτια του δίσκου θα διακρίνει το προσωπικό του ύφος. Ευχάριστο ξάφνιασμα, η συμμετοχή του ίδιου του Μάνου στην διασκευή του κλασικού εργατικού τραγουδιού “Which Side Are You On”.

Εκπλήξεων συνέχεια, με τη συμμετοχή της Πέννυς Ραμαντάνη των Όναρ στο τραγούδι “Νανούρισμα”, του ανθρώπου-ορχήστρα Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου στον “Πρόσφυγα”, του ράπερ Totem από το Low Bap του Περάματος στο “Κάθε φορά”.

Την πρώτη live γεύση του δίσκου μπορούμε να πάρουμε από αυτή την Πέμπτη, 21/10, και για τέσσερις Πέμπτες, μέχρι τις 11/11, στο “Ρυθμός stage”, σε κοινές εμφανίσεις με τους Magic de spell, την Πέννυ Ραμαντάνη, τον Άλκη Κωνσταντόπουλο, τον Κόμη Χ και τους Αλχημιστές.

Η KollektivA φιλοδοξεί να γίνει το απόλυτο rock soundtrack της πόλης. Ο Μάνος, πάντως, τους είχε εμπιστευτεί...

πηγή: http://www.newsbomb.gr/politismos/story/i-teleutaia-paragogi-tou-manou-ksudous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved