Σίλια Κριθαριώτη: Χαίρομαι να βλέπω πελάτισσές μου να φορούν δημιουργίες μου πριν από 15 χρόνια
Designers

Σίλια Κριθαριώτη: Χαίρομαι να βλέπω πελάτισσές μου να φορούν δημιουργίες μου πριν από 15 χρόνια

Για τις σταρ που επιλέγουν δημιουργίες της για το κόκκινο χαλί αλλά και για τα επόμενα σχέδια της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σίλια Κριθαριώτη.

Τους τελευταίους μήνες, πολλές σταρ έχουν επιλέξει δημιουργίες σας για το κόκκινο χαλί.

3e04a1c2-celia-kritharioti.jpg

Χαίρομαι πολύ να βλέπω τις δημιουργίες μου επάνω σε σημαντικές γυναίκες, που επιλέγουν από όλους τους σχεδιαστές του κόσμου τις δικές μου δημιουργίες στα σημαντικότερα event του κόσμου. Για παράδειγμα, η Zendaya, σε δυο από τις εμφανίσεις της για την προώθηση της ταινία της «Challengers» επέλεξε δημιουργίες μου, με αποκορύφωμα την εμφάνισή της στο Met Gala με custom Celia Kritharioti. Επίσης η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η Αλεσάvτρσ Αμπρόζιο και η Κιάρα Φεράνι είναι κάποιες από τις σταρ που φόρεσαν πρόσφατα τις δημιουργίες μου και νιώθω μεγάλη τιμή που η Ναόμι επέλεξε τη δημιουργία μου που φόρεσε στο σόου άνοιξη-καλοκαίρι 2024 για την πρεμιέρα της έκθεσής της στο Μουσείο Victoria & Albert. Είναι υπέροχο που η Μπιγιονσέ, η Κέιτ Μος, η Νικόλ Κίντμαν, η Τέιλορ Σουίφτ, η Πάρις Χίλτον και οι αδελφές Κλόε και Κιμ Καρντάσιαν αναγνωρίζουν την τέχνη μου και με τιμούν, όπως και οι καταξιωμένοι στυλίστες, οι θρυλικοί φωτογράφοι και τα σημαντικότερα διεθνή περιοδικά μόδας.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας;

kritharioti.jpg

Η παρουσίαση της νέας μου συλλογής καλοκαίρι 2025 για τα καταστήματα Harrods παιδικά και γυναικεία. Στο μυαλό μου έχω πάντα και τη βιωσιμότητα. Η μεγαλύτερη απειλή του πλανήτη αυτή τη στιγμή είναι το συνθετικό που χρησιμοποιείται στα ρούχα που κατασκευάζονται από fast fashion εταιρείες και αγοράζονται από δισεκατομμύρια ανθρώπους. Όταν δεν κάνω υψηλή ραπτική και ενδίδω στο net a porter χρησιμοποιώ υφάσματα από φυσικές ίνες. Χαίρομαι να βλέπω πελάτισσές μου να φορούν δημιουργίες μου πριν από 15 χρόνια, που είναι διαχρονικές και μέσα στη μόδα. Το ατελιέ μου στην Αθήνα χρονολογείται από το 1906 και δεν σταμάτησε ποτέ να δημιουργεί μόδα φτιαγμένη αποκλειστικά για γυναίκες, κάνοντας την καθεμία να νιώθει μοναδική και να αναδεικνύει την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού της.

Πηγή Hello

Η Chiara Ferragni εντυπωσίασε στο Κάπρι μέσα σε ένα μοναδικό φόρεμα Celia Kritharioti

Alessandra Ambrosio: Στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue Portugal με δημιουργίες Celia Kritharioti

Κάννες 2024: Η Leonie Hanne έλαμψε στο κόκκινο χαλί με μια μοναδική δημιουργία Celia Kritharioti

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved