Ειρήνη Καζαριάν: Πώς είναι σήμερα η νικήτρια του πρώτου GNTM! Η πλήρης μετάλλαξή της, 6 χρόνια μετά
Models

Ειρήνη Καζαριάν: Πώς είναι σήμερα η νικήτρια του πρώτου GNTM! Η πλήρης μετάλλαξή της, 6 χρόνια μετά

Η Ειρήνη Καζαριάν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο πρώτο πολύ επιτυχημένο GNTM που είχε προβληθεί το 2018 στο Star και γι' αυτό και κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση, παρ' όλο που δεν υπήρξε ποτέ το μεγάλο φαβορί! 

Με επιμονή και υπομονή όμως, η Ειρήνη Καζαριάν κατάφερε να αποδείξει ότι είναι γεννημένη για μοντέλο και να πείσει τους πάντες πως τής άξιζε ο τίτλος του Τοπ μόντελ!

GNTM1: Η Ειρήνη Καζαριάν δείχνει το σώμα της με μαγιό 3 χρόνια μετά τη νική της

EiriniKazarian.jpg

Έξι χρόνια μετά, η εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που γνωρίζαμε όταν τη βλέπαμε να δίνει τη δική της μάχη στο ριάλιτι μοντέλων.

Συνεχίζει να κρατάει την ίδια εντυπωσιακή και τέλεια σιλουέτα και το σκούρο χρώμα στα μαλλιά της που αναδεικνύει τα υπέροχα ανοιχτόχρωμα μάτια της όμως πειραματίζεται σε χτενίσματα και κουρέματα, θέλοντας προφανώς να διαφοροποιήσει το γενικότερο λουκ της.

Προσφάτως ανέβασε φωτογραφίες της όπως είναι σήμερα και παρ' όλο που διατηρεί τα μακριά μαλλιά της προτιμάει ένα πιο ατημέλητο λουκ που ομολογουμένως της πάει πολύ.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, η Ειρήνη Καζαριάν έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι δεν δημοσιοποιεί στα social media τίποτα που να αφορά στη ζωή της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της όπως είναι σήμερα:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved