Ελ Μακφέρσον: Στα 60 της έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς και τα… μοιράζεται
Models

Ελ Μακφέρσον: Στα 60 της έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς και τα… μοιράζεται

Δεν δυσκολεύεται να διατηρήσει την εμβληματική σιλουέτα της και την υπέροχη εμφάνισή της, αφού επικεντρώνει τη ζωή της γύρω από την «ευεξία» και την «καλή» ζωή, έχει δηλώσει η Ελ Μακφέρσον.

Στα 60 της χρόνια σαγηνεύει και έχει τον τρόπο της. Το μυστικό της; «Η αγάπη, το γέλιο, το νερό και ο ήλιος». Αυτά είναι τα 4 στοιχεία που τη βοηθούν να παραμένει νέα, καλλίγραμμη και γοητευτική.

Ελ Μακφέρσον: Το απόλυτο «κορμί» αποκαλύπτει 4 μυστικά για να μείνεις νέα και λαμπερή σαν εκείνη

Τι έχει πει η ίδια για τα μυστικά της ομορφιάς της;

ellemacpherson_1708942258_3311170115826249730_1642484585.jpg

«Όταν πρόκειται για την ομορφιά, πάντα πίστευα ότι όταν είσαι καλά μέσα σου, αυτό φαίνεται στο δέρμα σου», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της που ποζάρει με μαγιό.

«Όπως όλοι, έχω βιώσει και τις δύο πλευρές αυτού του νομίσματος, οπότε όταν δεν αισθάνομαι καλά, αυτό συχνά οδηγεί σε ξηρό, ερεθισμένο δέρμα. Αυτό είναι ένα έξυπνο και οδυνηρό μήνυμα από το σώμα μου, που μου λέει να πάω προς τα μέσα. Νιώθω διαρκώς δέος για τον θαυμαστό σχεδιασμό της φύσης. Το υγιές, λαμπερό δέρμα είναι ταυτόχρονα μια αντανάκλαση του πνεύματός και της υπέρτατης νοημοσύνης του φυσικού κόσμου που εκφράζεται μέσα από εσάς», επεσήμανε.

Δες το ποστ της

https://www.instagram.com/p/C9bDwBGyJs4/

Το διάσημο μοντέλο σε συνέντευξή της κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με την πίεση που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια για να μπορεί να διατηρεί τη σιλουέτα της και να ανταποκρίνεται στο προσωνύμιο «το κορμί».

«Λοιπόν, λιγότερη πίεση από τότε που προσέχω τον εαυτό μου. Είναι πολύ πιο δύσκολο αν δεν κάνεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής», απάντησε.

ellemacpherson_1708326203_3306002265734639407_1642484585.jpg

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το όραμά μου για την υγεία έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Έχει γίνει πιο φυσικό. Είναι μέρος του τρόπου ζωής μου».

Όπως όλοι μας όμως, έτσι και η Ελ Μακφέρσον επιτρέπει στον εαυτό της ορισμένα cheat days. Μία από αυτές είναι και η ημέρα των γενεθλίων της, αφού παραδέχτηκε ότι «λατρεύει την τούρτα γενεθλίων» από «παντεσπάνι και κρέμα».

Παρά τα… χιλιόμετρα στην πασαρέλα το τοπ μόντελ σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο!

Ελ Μακφέρσον: Ο γιος της έγινε πιλότος!

Νέος έρωτας στη showbiz- Οι πρώτες κοινές διακοπές του ζευγαριού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved