Models

Σιμόνε Σουζίνα: «Η δημιουργία οικογένειας είναι στα άμεσα σχέδιά μου»

Σιμόνε Σουζίνα: Η υφήλιος τον έμαθε μέσα από την περίφημη σειρά ταινιών, όμως προτού ανεβάσει το θερμόμετρο στην οθόνη, ο 31χρονος Σικελός είχε ήδη ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό ως μοντέλο μεγάλων οίκων μόδας.  

Ο γεννημένος στην Κατάνια της Σικελίας Σιμόνε Σουζίνα είναι νέος, ωραίος, επιτυχημένος και σίγουρα δημοφιλής, αν κρίνουμε από τους τέσσερα εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram. Ο πρωταγωνιστής της σειράς 365 ημέρες, που έκανε το γυναικείο πληθυσμό να λιώνει σε κάθε σκηνή, λατρεύει τη Μύκονο και τη ζωή στη χώρα μας.

Simone Susinna: Στη Μύκονο ο κούκλος των ταινιών «365 ημέρες» με την ποπ σταρ Anitta

«Η καριέρα μου ξεκίνησε από τη μόδα. Οι δικοί μου ουδεμία σχέση είχαν με αυτόν τον χώρο, αφού προέρχομαι από μια επιχειρηματική οικογένεια. Οι γονείς μου και ο αδελφός μου ασχολούνται με το real estate. Είχα την ανησυχία από μικρός να τραβήξω τον δικό μου ανεξάρτητο δρόμο. Για πολλά χρόνια έπαιζα ποδόσφαιρο και νόμιζα ότι η ζωή μου θα συνεχιζόταν κάπως έτσι. Η τυχαία γνωριμία μου με κυνηγούς ταλέντων υπήρξε καθοριστική. Μου είπαν ότι διαθέτω τις προδιαγραφές για τον χώρο της μόδας και με συμβούλέυσαν να μετακομίσω στο Μιλάνο, συμβουλή που ακολούθησα. Από εκείνη τη στιγμή όλα άλλαξαν», λέει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Gala και στη Μαρία Λεμονιά ο Σιμόνε Σουζίνα.

Η αρχή έγινε με ένα εμβληματικό brand. Δεν είναι και λίγο να σε επιλέγει για το σόου του ένας οίκος όπως ο Giorgio Armani. «Ο Τζιόρτζιο Αρμάνι είναι ένας ζωντανός θρύλος, μία από τις πιο αξιοσέβαστες προσωπικότητες της Ιταλίας και διεθνώς. Δεν είναι τυχαίο ότι πρωτοστατεί στην παγκόσμια μόδα για περισσότερο από 40 χρόνια. Το να δουλεύεις μαζί του είναι τεράστια εμπειρία, αφού πρόκειται για έναν αξεπέραστο δημιουργό που κατάφερε να ορίσει το στυλ διαχρονικά. Διαθέτει μια ηρεμία και μια σοφία μοναδική. Μόνο ως τύχη εκλαμβάνω εκείνη την πρόσκληση να συνεργαστώ μαζί του», λέει τονίζοντας τον οικουμενικό σεβασμό που έχει κατακτήσει ο μεγάλος μόδιστρος. Από εκείνη την πασαρέλα και μετά η φήμη του εκτοξεύτηκε.

Όταν μετακόμισε στην Αμερική μοιράζοντας ωστόσο τον χρόνο του μεταξύ Νέας Υόρκης και Μιλάνου, στην Ιταλία, ο Σιμόνε Σουζίνα μπήκε και στον χώρο του θεάματος. Η σειρά ταινιών «365 ημέρες» που προβάλλεται από το Netflix τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό. «Από τη στιγμή που πέρασα στον χώρο του θεάματος ο κόσμος στον δρόμο με σταματά για να μου μιλήσει. Είναι πολύ ωραίο αυτό που συμβαίνει. Υπάρχει μια αμφίδρομη σχέση που ομολογώ ότι μου αρέσει. Ο κόσμος με πλησιάζει με ενθουσιασμό».

Ο Σιμόνε Σουζίνα αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ότι: «Η δημιουργία οικογένειας είναι στα άμεσα σχέδιά μου, αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος. Δεν βιάζομαι, όλα πρέπει να γίνουν σωστά και στην ώρα τους. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή έχω μια ζωή γεμάτη από επαγγελματικές δραστηριότητες κι εγώ σκέφτομαι συνεχώς το επόμενο βήμα. Το θέμα είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις, να το κάνεις με πάθος και να οραματίζεσαι την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Όσο ψηλά κι αν φτάσεις και ό,τι κι αν κατακτήσεις επαγγελματικά, θα υπάρχει πάντα ένας στόχος που θα σε φέρει πιο κοντά στο επόμενο σκαλί».

Διαβάστε επίσης:

Simone Susinna – Anitta: Παιδιά σας βλέπουν! Ασυγκράτητο το ζευγάρι στη Μύκονο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved