Ελ Μακφέρσον: Διαγνώστηκε με καρκίνο μαστού πριν από 7 χρόνια και αρνήθηκε τη χημειοθεραπεία
Models

Ελ Μακφέρσον: Διαγνώστηκε με καρκίνο μαστού πριν από 7 χρόνια και αρνήθηκε τη χημειοθεραπεία

Η Ελ Μακφέρσον αποκάλυψε ότι έδινε κρυφά μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Το γνωστό μοντέλο διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πριν από επτά χρόνια και υποβλήθηκε σε ογκεκτομή, αλλά επέλεξε να μην λάβει περαιτέρω θεραπεία.

1725367495298-959190313-jpg-(1).jpg

Συγκεκριμένα ανέφερε σε συνέντευξή της στο Women’s Weekly: «Ήταν ένα σοκ, ήταν απροσδόκητο, ήταν μπερδεμένο, ήταν τρομακτικό με πολλούς τρόπους και πραγματικά μου έδωσε την ευκαιρία να “σκάψω” βαθιά στην εσωτερική μου διαίσθηση για να βρω μια λύση που λειτούργούσε για μένα».

Ο γιατρός της συνέστησε να υποβληθεί σε μαστεκτομή με ακτινοβολία, χημειοθεραπεία, ορμονοθεραπεία και αποκατάσταση μαστού.

Photo-shared-by-Elle-Macpherson-on-March-11-2024-tagging-@louboutinworld-@anna_bromilow-@rosewoodvillamagna-@standstudio.official-and-@visvimwmv..jpg

Και τόνισε: «Συνειδητοποίησα ότι χρειαζόμουν τη δική μου αλήθεια, το σύστημα πεποιθήσεών μου για να με υποστηρίξει».

Και την επιλογή της να μην προβεί σε περαιτέρω θεραπεία τη χαρακτήρισε ως «μια θαυμάσια άσκηση για να είμαι πιστή στον εαυτό μου, να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και να εμπιστεύομαι τη φύση του σώματός μου και την πορεία δράσης που είχα επιλέξει».

Και επεσήμανε: «Ο κόσμος πίστευε ότι ήμουν τρελή», αλλά αποφάσισε να κάνει μία εναλλακτική θεραπεία που εμπιστευόταν.

Η Μακφέρσον αποκάλυψε ότι νοίκιασε ένα σπίτι στο Φοίνιξ στην Αριζόνα για 8 μήνες, όπου «αντιμετώπισε ολιστικά» τον καρκίνο της υπό την καθοδήγηση του βασικού της γιατρού, ενός γιατρού φυσικοπαθητικής, ενός ολιστικού οδοντιάτρου, ενός οστεοπαθητικού, ενός χειροπρακτικού και δύο θεραπευτών.

Διαβάστε επίσης:

Παρά τα… χιλιόμετρα στην πασαρέλα το τοπ μόντελ σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο!

Ελ Μακφέρσον: Ο γιος της έγινε πιλότος!

Νέος έρωτας στη showbiz- Οι πρώτες κοινές διακοπές του ζευγαριού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved