Models

Ντένια Αγαλιανού: «Στο Μεξικό μέσα σε μία μέρα έβγαλα τα έξοδά μου για τρεις μήνες»

The 2Night Show: Η Ντένια Αγαλιανού που τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στο εξωτερικό ήταν καλεσμένη χθες του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, που διαγράφει σπουδαία καριέρα στο Μεξικό, μίλησε για όλους και για όλα.

«Είναι πολλά πλέον τα χρόνια αλλά εγώ νιώθω σαν να ήταν χθες. Είμαι 11 χρόνια πλέον στο Μεξικό. Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο, μετακομίσαμε στην Αταλάντη και στα 17 ήρθα στην Αθήνα για να ασχοληθώ με το μόντελιγνκ. Έτσι βρέθηκα στο GNTM. Ήταν ένα ψήσιμο στον χώρο.

Ντένια Αγαλιανού: Από το GNTM, πρωταγωνίστρια σε σαπουνόπερες στο Μεξικό -Η «σύνδεση» με τον Γρηγόρη

Κάποια στιγμή δεν ήθελα να μείνω άλλο, είχα ετοιμάσει τις βαλίτσες μου και η παραγωγή μου είπε "όταν έρθει η ώρα σου, θα φύγεις". Εκεί γνώρισα την Ιωάννα και μου μίλησε για την Τουρκία, είχε μια καριέρα εκεί. Γίναμε φίλες, κάναμε παρέα στην Τουρκία και ξεκίνησε η πορεία μου εκεί. Για δύο περίπου χρόνια πηγαινοερχόμουν συνέχεια. Μια φίλη στην Τουρκία μου μίλησε για το Μεξικό και με προσκάλεσε εκεί», είπε η Ντέλια Αγαλιανού.

Και συνέχισε: «Έφυγα το 2013 στο Μεξικό για τρεις μήνες. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, είχα πάρα πολλές φοβίες, νόμιζα ότι θα με απαγάγουν. Δεν είχα κινητό, δεν μιλούσα τη γλώσσα. Από την πρώτη μέρα κατάφερα να καλύψω τα έξοδά μου για τρεις μήνες. Πήγα σε ένα κάστινγκ για διαφημίσεις αλλά δεν με βοηθούσε. Οπότε μια κοπέλα με γνώρισε στον ατζέντη της. Έπρεπε να μάθω ισπανικά σε τρεις μήνες. Είδα όλες τις γνωστές σαπουνόπερες από την αρχή. Είμαι αυτοδίδακτη. Ανέβασα μία φωτογραφία και έγραψα "η χώρα μου" και μου έγραφαν όλοι από κάτω "δεν ξέραμε ότι είσαι από την Ελλάδα". Πλέον μου δίνουν ρόλους Μεξικανής. Υπήρχαν άνθρωποι που μου έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρω».

Διαβάστε επίσης:

Ντένια Αγαλιανού: Το κορίτσι του Next Top Model πρωταγωνιστεί στο Netflix - Πάθαμε πλάκα! (Photos)

Η Ντένια Αγαλιανού αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το πρώτο Next Top Model!

Αγαλιανού: «Όταν ήμουν στο Next Top Model ούτε καν το φανταζόμουν ότι θα άλλαζε έτσι η ζωή μου»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved