Models

Ανθή Φακιδάρη: Είναι η πρώτη Ελληνίδα «άγγελος» της Victoria's Secret & μάθε τα πάντα για το μοντέλο

To σόου της Victoria’s Secret επέστρεψε μετά από 6 χρόνια απουσίας. 

Στην επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret του 2024, θρυλικοί άγγελοι όπως η Adriana Lima, η Candice Swanepoel, η Jasmine Tookes, η Gigi Hadid και η Tyra Banks φόρεσαν τα καλύτερα VS look τους σηματοδοτώντας παράλληλα την αρχή ενός συναρπαστικού νέου κεφαλαίου της Victoria's Secret.

Το σόου άνοιξε η Gigi Hadid και μετά η Paloma Elsesser ανέβηκε στη σκηνή με ένα ασορτί baby pink slip φόρεμα και λαμπερά φτερά διακοσμημένα με κρόσσια. Τις εντυπώσεις έκλεψε η Kate Moss καθώς και η Alessandra Ambrosio, η Irina Shayk, η Bella Hadid και η δική μας Aνθή Φακιδάρη ολοκλήρωσαν την 45λεπτη παρουσίαση.

Η Ανθή Φακιδάρη είναι το πρώτο μοντέλο από την Ελλάδα που περπατά σε πασαρέλα της Victoria’s Secret.

Είναι 21 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι με καταγωγή από την Κρήτη και τα Τρίκαλα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ανθή έγινε κατά τύχη μοντέλο, όταν ο πατέρας της την πήρε μια μέρα στο πλατό του Alpha όπου εργαζόταν ως καμεραμάν και εκεί την προσέγγισαν και της είπαν ότι θα μπορούσε να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας.

Έτσι και έγινε! Η Ανθή ασχολείται με το μόντελινγκ και συνεχώς είναι με μία βαλίτσα στο χέρι αφού παίρνει συνεχώς μέρος σε διάφοες επιδείξεις μόδας.

Μάλιστα, πρόσφατα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη όπου περπάτησε στην πασαρέλα του Ralph Lauren, ενώ έχει συμμετάσχει και σε επιδείξεις άλλων σχεδιαστών όπως ο Giorgio Αrmani και ο Elie Saab. Η Ferrari την επέλεξε ως το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της.

Όσο για το σόου της Victoria’s Secret, η Ανθή Φακιδάρη δημοσίευσε στιγμιότυπα από τα παρασκήνια αλλά και από την πασαρέλα της.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved