Vacation mode: Η Παπουτσάκη στη Σητεία, η Κοντοβά στην Κοπενχάγη & Τότσικας family στη Ζανζιβάρη
Travel

Vacation mode: Η Παπουτσάκη στη Σητεία, η Κοντοβά στην Κοπενχάγη & Τότσικας family στη Ζανζιβάρη

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Αυγούστου και αλλοίμονο αν δεν είχαν ετοιμάσει βαλίτσες οι celebrities για τις διακοπές τους! 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, μετά από λίγες μέρες διακοπών στην όμορφη Μήλο, βρίσκεται στα πάτρια εδάφη μαζί με τους γιους της Μάξιμο και ήδη απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές τους στη Σητεία την οποία η ηθοποιός και τραγουδίστρια λατρεύει. Μάλιστα, ήδη ανέβασε και τις πρώτες φωτό. Δείτε παρακάτω:

Ένα ξεχωριστό ταξίδι ζωής απολαμβάνουν στη Ζανζιβάρη, ένα εξωτικό νησί στην Ανατολική Αφρική, απέναντι από την Τανζανία ο Αποστόλης Τότσικας, η Ρούλα Ρέβη και τα παιδιά τους. Η οικογένεια αποφάσισε να ζήσει κάτι ξεχωριστό το φετινό καλοκαίρι και έφυγε για τον συγκεκριμένο προορισμό που αποτελεί και γενέτειρα του θρύλου της Ροκ, Φρέντι Μέρκιουρι. Μάλιστα, οι 4 τους, απόλαυσαν σαφάρι με άγρια ζώα, επισκέφτηκαν τον υδροβιότοπο Νγκόρονγκόρο και πολλές ακόμα φυσικές ομορφιές του τόπου. Δείτε ένα υπέροχο βίντεο που ανέβασε η γνωστή φωτογράφος από τις αφρικανικές περιπέτειές τους...

https://www.instagram.com/reel/C-M2eCRoK6W/

Έναν διαφορετικό προορισμό για μίνι απόδραση από την καθημερινότητα όμως, επέλεξε και η Χριστίνα Κοντοβά η οποία βρίσκεται στην Κοπενχάγη και απολαμβάνει όμορφες στιγμές στη βόρεια Ευρώπη.

Η γνωστή επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας απαθανατίζει κάθε όμορφη στιγμή της εκεί και ανεβάζει συνεχώς υπέροχες εικόνες από το ταξίδι της, μετά από ξέγνοιαστες διακοπές της στη Νάξο το προηγούμενο διάστημα με την κόρη της Άιντα. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved