Παπουτσάκη: Με τόσα μαγιό που έχει, δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις! Ιδέες για σούπερ beach wear!
G-Fashion

Παπουτσάκη: Με τόσα μαγιό που έχει, δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις! Ιδέες για σούπερ beach wear!

Όσο προλαβαίνετε, εσείς οι τελευταίοι που φεύγετε για διακοπές, πάρτε ιδέες για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία. Πηγή έμπνευσης; Η Κατερίνα Παπουτσάκη

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια το φετινό καλοκαίρι το έχει αφιερώσει στην προσωπική της ξεκούραση και στιγμές με τους δύο γιους της και ειδικά στον αγαπημένο της προορισμό, τη Σητεία στην Κρήτη απ' όπου και κατάγεται, νιώθει σαν στο σπίτι της, μάς χάρισε και τις τέλειες φωτό με μπικίνι που ομολογουμένως όχι μόνο της πάνε πολύ αλλά και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στον Άγιο Έρωτα - Η ηρωίδα που θα υποδυθεί και οι πρώτες της δηλώσεις

katerina_papoutsaki_1723019485_3429258448907274508_2131657439-(1).jpg

Είτε φορώντας swimsuit για serfers είτε ψηλόμεσα μπικίνι που αναδεικνύουν την τέλεια σιλουέτα της και τα μακριά πόδια της, είτε ακόμα και το neon μαγιό με το οποίο εμφανίστηκε στη Σητεία, η Κατερίνα Παπουτσάκη βρίσκει κάθε φορά και έναν όμορφο τρόπο για να εντυπωσιάσει με την απλότητά της και τις στυλιστικές επιλογές της.

Και βέβαια δίνεις τις καλύτερες ιδέες σε όλες εμάς που ψάχνουμε ακόμα να βρούμε το στυλ που μας ταιριάζει περισσότερο. Και μην ακούτε ή διαβάζετε όλα αυτά που γράφονται, ότι δηλαδή είναι off fashion ένα κλασικό μπικίνι με κορδονάκια με έντονο print. Όλα είναι άψογα και μπορούν να σας κάνουν να αναδείξετε το στυλ σας, αρκεί να το υποστηρίζετε... Δείτε παρακάτω και πάρτε ιδέες από την Κατερίνα Παπουτσάκη:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved