Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που καθήλωσε το κοινό της μόδας στο Παρίσι
G-Fashion

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που καθήλωσε το κοινό της μόδας στο Παρίσι

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη μάγεψε το κοινό στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, με τη νέα της συλλογή “Gaia”s/s25 η οποία παρουσιάστηκε στο εμβληματικό Hotel La Maison Champs-Élysées.

Η συλλογή, αποτελεί έναν ύμνο στη φύση και τα τέσσερα κλασικά στοιχεία, τη Γη, τον Αέρα, τη Φωτιά και το Νερό, μέσα από μια εντυπωσιακή επίδειξη που ανέδειξε την ομορφιά και τη δύναμη της Γης, συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την εκλεπτυσμένη δημιουργικότητα με την φινέτσα της υψηλής ραπτικής, δίνοντας έτσι νέα πνοή στην παγκόσμια σκηνή της μόδας.

"Gaia": Η Μόδα εμπνευσμένη από την φύση

Η συλλογή "Gaia" της Όλγας Καραβερβέρη δεν ήταν απλώς μια επίδειξη, αλλά ένα δυναμικό ταξίδι στα τέσσερα βασικά στοιχεία της φύσης: Γη, Αέρας, Φωτιά και Νερό. Η σχεδιάστρια κατάφερε να αναδείξει τη σύγκρουση της ακατέργαστης δύναμης της φύσης με την πολυτέλεια της μόδας, προσφέροντας δημιουργίες που ξεχειλίζουν από ισχύ και ομορφιά.

Η Γη αποτυπώθηκε σε πλούσιες, γήινες αποχρώσεις και υφές που θυμίζουν το χώμα και τους βράχους, με πολυτελή υφάσματα όπως μεταξωτό σατέν και οργάντζα, να αιχμαλωτίζουν τη σταθερότητα και τη δύναμή της. Σχέδια στολισμένα με κρύσταλλα, 3D λουλούδια και χειροποίητες κεντημένες πέτρες, αναδεικνύουν την φύση ως την απόλυτη έμπνευση της πολυτέλειας.

1728411449000-440003224-moda.jpg

Ο Αέρας, η Φωτιά και το Νερό σε Απόλυτη Ισορροπία

Ο Αέρας ζωντανεύει μέσα από ανάλαφρα, ρέοντα υφάσματα, αποτυπώνοντας την απόλυτη ελευθερία. Η Φωτιά, με εκρηκτικά κόκκινα, πορτοκαλί και χρυσά χρώματα, εκφράζει το πάθος και τη ζωντάνια, ενώ τα σχέδια ξεχειλίζουν από κίνηση και θερμότητα. Το στοιχείο του Νερού κυριαρχεί σε γαλάζιες και ασημένιες αποχρώσεις, με ρευστές γραμμές που μιμούνται την ακαταμάχητη ροή και δύναμη των ωκεανών.

Θησαυροί από τα Βάθη της Γης

Στην τελική πράξη της επίδειξης, η Όλγα Καραβερβέρη, υμνεί τους κρυμμένους θησαυρούς της Γης, αναδεικνύοντας τη λάμψη των ορυκτών, των διαμαντιών, των σμαραγδιών και των ζαφειριών. Φορέματα και αξεσουάρ διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες και λεπτομερείς χειροποίητες κατασκευές, μετατρέπουν τα μοντέλα σε ζωντανές ενσαρκώσεις της πολυτέλειας. Η Καραβερβέρη αποδίδει φόρο τιμής στους ακατέργαστους θησαυρούς της Γης, αναδεικνύοντας τη φυσική της γενναιοδωρία με κάθε της σχέδιο.

Στο Event παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Γαλλικού έντυπου και διαδικτυακού Τύπου, influencers, επιχειρηματίες, δικηγόροι, εκπρόσωποι της Γαλλικής Πρεσβείας και φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Μετά το τέλος του event η σχεδιάστρια δεξιώθηκε τους χορηγούς, φίλους και πελάτες στο Γαλλικό Bistrot Belloy Champs Elysées όπου έζησαν μια ανεπανάληπτη βραδιά.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved