Μαριέττα Χρουσαλά: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης;
Αυτό είναι το μενού της Μαριέττας Χρουσαλά με το οποίο έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης.
Ένα καλό πρωινό με φρούτα, γάλα, δημητριακά και γιαούρτι. Ένα ενδιάμεσο γεύμα με φρούτα ή τοστ με γαλοπούλα και άπαχο τυρί. Το μεσημεριανή, ψητά ή ωμά λαχανικά με κρέας και ψάρι. Το απογευματινό μπορεί να είναι ένας φυσικός χυμός ή φρούτα, ενώ το βραδινό το αντίστοιχο μεσημεριανό σε μικρότερη ποσότητα. Απαγορεύονται τα τηγανητά ή τα πολύ λαδερά. Άφθονες σαλάτες, γυμναστική. Γρανίτες και light αναψυκτικά σε μικρές ποσότητες.