Τι πρέπει να κάνεις για να μην κρυσταλλώνει η ζάχαρη;
Κολλάει και σε εσένα η ζάχαρη μέσα στο βαζάκι;
Είμαστε και εμείς που δεν καταναλώνουμε αρκετή ζάχαρη στο σπίτι και αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να ανοίγουμε κάποια στιγμή το βαζάκι και να την αντικρίζουμε κάπως... ξεραμένη. Βασικά έχει κολλήσει στα τοιχώματα του γυάλινου βάζου και έχει κρυσταλλωθεί. Η πρώτη μας κίνηση είναι να την χτυπήσουμε λίγο για να την «σπάσουμε» και έπειτα συνεχίζουμε κανονικά τη δουλίτσα μας. Υπάρχει όμως τρόπος για να μην ξεραίνεται η ζάχαρη.
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr