
Κοτόπουλο στη γάστρα: δεν έχεις καλύτερο
Σιγομαγειρεύεται και μας εκπλήσσει με τη νοστιμιά του!
Αν είσαι λάτρης του κοτόπουλου αυτή η συνταγή θα ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά στις προσδοκίες σου! Έχουμε συνηθίσει να το μαγειρεύουμε ψητό στα κάρβουνα, στην κατσαρόλα, βραστό αλλά και τηγανητό (κάτι που αποφεύγουμε βέβαια γιατί μπορεί να είναι άκρως γευστικό, εντούτοις όμως πολύ ανθυγιεινό).
Διαβάστε περισσότερα στο Plus.Queen.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ