Ποιοι Έλληνες έγιναν θέμα στην Guardian;
G-Secrets

Ποιοι Έλληνες έγιναν θέμα στην Guardian;

Η επιστροφή στις διατροφικές αξίες της ελληνικής φύσης, σε συνδυασμό με μια σύγχρονη και καινοτόμο προϊοντική αντίληψη, μπορεί να καταστήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις ανταγωνιστικές και βιώσιμες στο διεθνές προσκήνιο.

Δύο νέοι επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη, οι αδελφοί Θωμάς και Γιώργος Δούζης, μέσα από την Εργον συγκεντρώνουν υψηλής ποιότητας παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα από πολλά εργαστήρια της χώρας μας, τα οποία λανσάρουν στην αγορά, αναδεικνύοντας την gourmet πλευρά της ελληνικής διατροφής. «Ουσιαστικά εκμεταλλευόμαστε τη “χαραμάδα” στην οποία οι “γίγαντες” δεν μπαίνουν. Προτιμήσαμε τη διακίνηση ενός δικού μας προϊόντος με υπεραξία για τον παραγωγό» είπε ο κ. Δούζης. Κάτω από την ομπρέλα του brand της Εργον διακινούν μια σειρά βιολογικά, άγρια ή προστατευόμενης προέλευσης ή ονομασίας προϊόντα, όπως όσπρια Πρεσπών, μανιτάρια Γρεβενών, πιπεριές Φλωρίνης, ταραμά, τόνο Αλοννήσου, χανιώτικο λάδι σε σπρέι, πλιγούρι και άλλα εκλεκτά εδέσματα της ελληνικής φύσης. Η επιχειρηματική τους αυτή κίνηση κατάφερε ακόμα και την Guardian να γράψει εγκωμιαστικά σχόλια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved