Ντάνιελ Νούρκα: Η πρώτη εμφάνιση πριν τους «Συμπέθερους»! Πού είχαμε δει τον νικητή του Survivor;
Back To the Future

Ντάνιελ Νούρκα: Η πρώτη εμφάνιση πριν τους «Συμπέθερους»! Πού είχαμε δει τον νικητή του Survivor;

Survivor 2024: Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, που πήρε τις 100.000 ευρώ.

Το ευρύ κοινό τον είχε γνωρίσει μέσα από τον ρόλο του στην άκρως επιτυχημένη κωμωδία του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα ενώ δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που αργότερα τον είδαν και σε μια guest εμφάνιση στο Κάνε ότι κοιμάσαι.

Ο Ντάνιελ Νούρκα όμως, είχε κάνει την εμφάνισή του πολύ νωρίτερα όμως λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται το πού και εμείς ψάξαμε, το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε!

Survivor 2024 Τελικός - Ντάνιελ Νούρκα: Καυτά φιλιά με τη Στεφανία του μετά τη μεγάλη νίκη του!

NTANIEL-NOYRKA.jpg

Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα, όπου κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, προβλήθηκαν το 2022, ωστόσο, ο ίδιος τέσσερα χρόνια νωρίτερα είχε πάρει μία γεύση από τον χώρο, παίζοντας στο βίντεο κλιπ του Διονύση Σχοινά για το τραγούδι του «Αλλάζω».

«Στο παρελθόν είχα παίξει σ' ένα βίντεο κλιπ του Διονύση Σχοινά, για το τραγούδι "Αλλάζω" και θυμάμαι ότι ήμουν αρκετά ενθουσιασμένος, παρόλο που ήταν κάτι σχετικά μικρό. Μου άρεσε πολύ η διαδικασία στο γύρισμα, οπότε αποφάσισα να το συνεχίσω», είχε πει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλαιότερα ο ηθοποιός και νικητής πλέον του Survivor.

Δείτε τον παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Survivor - Ντάνιελ Νούρκα: Ο νικητής αποκάλυψε τι θα κάνει το έπαθλο των 100. 000 ευρώ

Survivor 2024 Τελικός- Οι πρώτες δηλώσεις του Ντάνιελ μετά τη νίκη: «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved