Όταν η Αλίκη έφτασε στην Αυστραλία - Οι Έλληνες ομογενείς είδαν στο πρόσωπό της την πατρίδα τους
Back To the Future

Όταν η Αλίκη έφτασε στην Αυστραλία - Οι Έλληνες ομογενείς είδαν στο πρόσωπό της την πατρίδα τους

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη όχι μόνο συνεχίζει να βρίσκεται ανάμεσα μας αλλά πλέον είναι μία από τις μεγαλύτερες πρωταγωνίστριες και στον κόσμο των social media. 

Ακόμη και σήμερα 28 χρόνια μετά τον θάνατό της, η Αλίκη συνεχίζει να… πουλάει καθώς άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της στο θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση.

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης παρουσιάζει μία ακόμη ιδιαίτερη ιστορία. Αυτή τη φορά δημοσίευσε μία εικόνα της Αλίκης από την Αυστραλία όταν βρέθηκε για να παρουσιάσει την παράσταση της.

Βουγιουκλάκη: Αδημοσίευτες φωτογραφίες της με μαγιό από το εξοχικό της - Ξέγνοιαστη & ευτυχισμένη!

Στη λεζάντα γράφει:

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ τον Σεπτέμβριο του 1976 όπου δίνει συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους με αφορμή την μεγάλη θεατρική περιοδεία που θα πραγματοποιήσει στην Αυστραλία από τις 21 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου με το έργο "Το κορίτσι με την χρυσή καρδιά". Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί διασκευή του έργου του Λαντισλάς Φοντόρ "Φτωχό σαν σπουργιτάκι" που ανέβασε ο Κώστας Μουσούρης τον Φεβρουάριο του 1961 στο θέατρο που φέρει το όνομά του με συμπρωταγωνίστρια την ίδια. Την σκηνοθεσία της παράστασης η οποία αποθεώνεται σε όλες τις πόλεις της Αυστραλίας, αναλαμβάνει ο αδερφός της Τάκης Βουγιουκλάκης και τον θίασο συμπληρώνουν εκλεκτοί ηθοποιοί ανάμεσα στους οποίους ο Βύρων Πάλλης και η Αφροδίτη Γρηγοριάδου.

Οι Έλληνες ομογενείς βλέπουν μέσα από το πρόσωπο και το χαμόγελο της Αλίκης την πατρίδα τους και οι εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπό της είναι πραγματικά συγκινητικές κάθε φορά. Ένα μήνα μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, ανεβάζει στο θέατρό της το έργο "Νυφικό κρεβάτι" του Γιαν Ντε Χάρτογκ έχοντας στο πλάι της τον εξαιρετικό Γιάννη Φέρτη και εντυπωσιάζει κοινό και κριτικούς καθώς "τσαλακώνει" την εικόνα της και μεταμορφώνεται σε μια γυναίκα από την νεαρή ηλικία μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Το βράδυ της πρεμιέρας κλείνει τραπέζι με την παρέα της στο κοσμικό κέντρο της εποχής "Σκορπιός" στην περιοχή του Χίλτον όπου θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί κεραυνοβόλα τον ιδιοκτήτη και Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη. Ο άνθρωπος με τον οποίο θα ζήσει για τα επόμενα πέντε χρόνια τον μεγάλο, τον απόλυτο έρωτα, λίγα χρόνια αργότερα αποφασίζει να παντρευτεί και παρά τον χωρισμό τους θα σημαδέψει βαθιά την ζωή της μέχρι το τέλος.

Δείτε την εικόνα:

https://www.instagram.com/p/C8mUZT-oHFd/

Διαβάστε επίσης:

Aλίκη Βουγιουκλάκη: Το άρωμα που φορούσε σε όλη της τη ζωή & «λουζόταν» με αυτό-100 ml την εβδομάδα

Η αποκάλυψη του Σταμάτη Φασουλή για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Της πήρε 30 χρόνια για να ησυχάσει»

Σπάνιο στιγμιότυπο - Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ στην Ανάσταση και μετά για μαγειρίτσα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved