Επέτειος γάμου για Ρουβά - Ζυγούλη! Τα παρανυφάκια παιδιά τους και η απαγόρευση στους καλεσμένους
Back To the Future

Επέτειος γάμου για Ρουβά - Ζυγούλη! Τα παρανυφάκια παιδιά τους και η απαγόρευση στους καλεσμένους

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά, αποφάσισαν να παντρευτούν στις 3 Ιουλίου του 2017, ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στην έπαυλη του Βαρδή Βαρδινογιάννη και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι ήταν και οι κουμπάροι του ζευγαριού και έχουν βαπτίσει την μικρή κόρη τους, Αριάδνη.

Η Κάτια Ζυγούλη επέλεξε να φορέσει ένα ρομαντικό νυφικό, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ παρανυφάκια ήταν τα παιδιά τους.

Καλεσμένοι στον λαμπερό γάμο της χρονιάς ήταν εκπρόσωποι του χώρου της πολιτικής, της τηλεόρασης, της μόδας και του τραγουδιού.

Την παράσταση έκλεψαν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φόρεσε μία χρυσή τουαλέτα με διαφάνειες, η Ρούλα Κορομηλά με ένα ολόλευκο σατέν σύνολο, η Ευαγγελία Αραβανή με μία nude τουαλέτα με τούλι και λουλούδια, η Δούκισσα Νομικού με ένα φλοράλ φόρεμα, ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αστραφτερή γραβάτα του, η Έλενα Παπαρίζου με το σούπερ μίνι φόρεμα και άλλοι.

Σάκης Ρουβάς: Λικνίζεται σε λατινοαμερικάνικους ρυθμούς και... μαγειρεύει!

sakis-eleni.jpg

Η Ελένη Μενεγάκη με τον γαμπρό.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στους υπέροχους κήπους όπου πάνω στα τραπέζια υπήρχαν καρτελάκια με τον τίτλο ενός γνωστού τραγουδιού του Σάκη Ρουβά, ξεχωριστό για κάθε τραπέζι.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν εκείνη που ανέβηκαν στην πίστα με τα παιδιά τους και χόρεψαν όλοι μαζί.

Τα τέσσερα παιδιά απόλαυσαν τόσο τις προετοιμασίες του γάμου όσο και την διαδικασία και δεν σταμάτησαν να γελάνε από την χαρά τους, αφού το είχαν δει σαν ένα πάρτι.

https://www.instagram.com/p/BWGcZKeBB-g/

Η απαγόρευση

sissychristidou.jpg

Το ζευγάρι είχε ζητήσει ευγενικά από τους καλεσμένους του να μην ανεβάσουν στιγμιότυπα από τον γάμο και τη δεξίωση στα social media. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως εκείνη την ημέρα, κάποιοι το έκαναν κι έτσι κυκλοφόρησαν αρκετά πλάνα από τον γάμο.

Διαβάστε επίσης:

Ματθλίδη Μαγγίρα: «Έλεγαν ότι εγώ και η Μπέττυ φταίγαμε που ο Σάκης βγήκε 7ος στη Μόσχα»

Σάκης Ρουβάς: Τα 5 χρόνια στην Αμερική, η δυσλεξία, το νυχτερινό σχολείο, η Κάτια & τα παιδιά τους

Σάκης Ρουβάς: «Ήμουν συμμαθητής με τη μητέρα μου, τελειώσαμε μαζί το λύκειο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved