Επέτειος για Λεμπέση - Τραντίδου: Ο γάμος στη Γλυφάδα & το πάρτι με Διονυσίου, Κονιτοπούλου & Πάμελα
Back To the Future

Επέτειος για Λεμπέση - Τραντίδου: Ο γάμος στη Γλυφάδα & το πάρτι με Διονυσίου, Κονιτοπούλου & Πάμελα

Μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, ο Γιώργος Λεμπέσης και η Σοφία Τραντίδου αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα, στις 12 Ιουλίου του 2010.

Ο τραγουδιστής και η Σοφία του, είχαν γνωριστεί κατά την διάρκεια ενός πάρτι ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης. Η Σοφία, καθηγήτρια Γερμανικών τώρα, ραδιοφωνική παραγωγός τότε, είχε μαγέψει τον Γιώργο από την πρώτη στιγμή και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Στον χώρο του club Messiah, που όπως είπε ο ίδιος ο Γιώργος Λεμπέσης τότε παραχωρήθηκε από τον φίλο του Αργύρη Παραργυρόπουλο για τον γάμο, είχε στηθεί ένα τρικούβερτο γλέντι με το ζευγάρι να μπαίνει στην αίθουσα εν μέσω βεγγαλικών και τους ήχους του τραγουδιού του Γιώργου Λεμπέση για την σύζυγό του πια, Σοφία.

Γιώργος Λεμπέσης: Σπάνια εμφάνιση με τον μονάκριβο γιο του - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

lempesis-gamos1.jpg

Εντυπωσιακή η νύφη.

Χόρεψαν, τραγούδησαν έκοψαν την τούρτα τους, ξαναφιλήθηκαν, λάμποντας και οι δύο από ευτυχία και αμέσως μετά τραγούδησαν ο ένας στον άλλον χορεύοντας το "Endless Love".

Την σκυτάλη πήραν οι καλεσμένοι καλλιτέχνες, όπως ήταν ο Στέλιος Διονυσίου που αφιέρωσε ένα ζεϊμπέκικο στη νύφη που με την σειρά της τα έδωσε όλα επί πίστας με τον γαμπρό και την αδερφή του να την χειροκροτούν.

Αμέσως μετά στην πίστα ανέβηκε ο Μάρκος Σεφερλής που πρόσφερε άφθονο γέλιο τραγουδώντας ειδικά για την πεθερά του Γιώργου Λεμπέση ως Λευτέρης Πανταζής -που επίσης ήταν καλεσμένος- "Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου" αλλά και το "Σκοτώστε την.... Δεν είναι η γυναίκα μου είναι η πεθερά μου". Σειρά είχε η Πάμελα και μετά χορός μέχρι τελικής πτώσεως με την Στέλλα Κονιτοπούλου.

Θυμηθείτε μερικά στιγμιότυπα στην παρακάτω gallery, με αφορμή τη σημερινή τους επέτειο:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λεμπέσης-Σοφία Τραντίδου: Βάφτισαν τον γιο τους

Γιώργος Λεμπέσης-Σοφία Τραντίδου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον ενός έτους γιο τους

Συγκίνηση για τον Γιώργο Λεμπέση: «Ο γιος μου, για πρώτη φορά Εύζωνας»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved