Σία Κοσιώνη: Η μία και μοναδική φωτό από τον γάμο της - Το δαντελένιο νυφικό και το πέπλο
Back To the Future

Σία Κοσιώνη: Η μία και μοναδική φωτό από τον γάμο της - Το δαντελένιο νυφικό και το πέπλο

Επτά χρόνια γάμου συμπλήρωσαν χθες, Δευτέρα 22 Ιουλίου, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη και ακόμα παραμένουν ερωτευμένοι και ενωμένοι σαν μια γροθιά. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ θέλησε μάλιστα να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον σύζυγό της. «Σήμερα πατάμε κάτω τα 7», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C9uZOt6oXsF/


Ο γάμος του ζευγαριού είχε γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο το καλοκαίρι του 2017 στο Καρπενήσι και λίγο καιρό αργότερα ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Επέτειος για Μπακογιάννη & Κοσιώνη - Το χιουμοριστικό μήνυμα για τα 7 χρόνια γάμου

Τότε, δεν είχε κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία από το μυστήριο. Ωστόσο, σε συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο Happy Day, είχαμε δει μια φωτογραφία με τη Σία Κοσιώνη νύφη, σε κορνίζα.

aia.jpg

Αυτή είναι η μία και μοναδική φωτό της Σίας Κοσιώνη, με το νυφικό.


«Στις καθημερινές διαφωνίες νομίζω υποχωρεί ο Κώστας. Είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση, αυτό ήταν που με κέρδισε, η αισιοδοξία του, το ότι ελαφραίνει τις καταστάσεις, και ταυτόχρονα το ότι είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς», είχε πει σε συνέντευξη της η Σία Κοσιώνη.

siaaa.jpg

«Προφανώς εγώ κάνω πίσω στις διαφωνίες μας, αφού έτσι κι αλλιώς θα συμφωνήσω, προτιμώ να το κάνω εύκολα και γρήγορα. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για τη Σία, ο κόσμος βλέπει μια σοβαρή, συγκροτημένη, σιδερένια δημοσιογράφο. Η Σία ως μάνα είναι κάτι συγκλονιστικό… κάθε δευτερόλεπτο δίνει κάτι στον γιο μας. Αυτό που κάνει η Σία δεν το έχω ξαναδεί, το θαυμάζω και είμαι απίστευτα ευγνώμων» είχε πει ο Κώστας Μπακογιάννης.

Σία: Θυμάμαι ότι ήμουν άδικα ειρωνική και εριστική απέναντί του. Δεν ξέρω γιατί...

Σία: Βόλτα στην Αθήνα με τον γιο της!

Σία: Με French style και τις πιο άνετες πλατφόρμες του καλοκαιριού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved