Σαν σήμερα - Μαρία Μπονέλου: Ο έρωτας της ζωής του Σωτήρη Μουστάκα και το θλιβερό τέλος
Back To the Future

Σαν σήμερα - Μαρία Μπονέλου: Ο έρωτας της ζωής του Σωτήρη Μουστάκα και το θλιβερό τέλος

18 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τον θάνατο της Μαρίας Μπονέλου η οποία γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1940. Η ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου έκανε μία μεγάλη διαδρομή μπροστά στα φώτα.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Παντρεύτηκε τον Σωτήρη Μουστάκα το 1973 και απέκτησαν μία κόρη, την Αλεξία, ηθοποιό και τραγουδίστρια της λυρικής.

Αλεξία Μουστάκα: «Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη ότι θα έφευγε ο πατέρας μου»

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 30ης Αυγούστου του 2007 στην κλινική Αγία Φωτεινή στη Λάρισα καθώς έπασχε από Αλτσχάιμερ τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Κηδεύτηκε στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου δημοσία δαπάνη.

https://www.instagram.com/p/CTMA5VhKpmW/

συνεργάστηκε με τους θιάσους: Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Αλίκης Βουγιουκλάκης, Λάμπρου Κωνσταντάρα, Στέφανου Ληναίου, Σμαρούλας Γιούλη, Κώστα Βουτσά, Γιώργου Κωνσταντίνου, Ζωής Λάσκαρη κ.α., σε έργα πρόζας που τα περισσότερα έγιναν επιτυχίες. Ωστόσο, καθιερώθηκε στην επιθεώρηση, ιδιαίτερα μάλιστα σε παραστάσεις, που μαζί με τον Σωτήρη Μουστάκα, σκόρπισαν άφθονο γέλιο.

maria-bonelou-finos-films.jpg.jpg

Το τέλος

Το 2000, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην επιθεώρηση «Μιλένιουμ 2000» στο θέατρο Περοκέ, ξεκίνησαν προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να σταματήσει τις επαγγελματικές της εμφανίσεις. «Η μητέρα μου ήταν πολλά χρόνια άρρωστη (Αλτσχάιμερ) και το περίμενα, το είχα συνειδητοποιήσει», έλεγε η κόρη της και κόρη του Σωτήρη Μουστάκα, Αλεξία Μουστάκα. Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τρεις μήνες μετά την απώλεια του Σωτήρη Μουστάκα.

Η ίδια δεν είχε καταφέρει να βρεθεί, ούτε στην κηδεία του πολυαγαπημένου της συζύγου. Τον Αύγουστο του 2007 έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε δημοσία δαπάνη στο Χαλάνδρι.

Μουστάκας – Μπονέλου: Απίστευτη αποκάλυψη! Για τέσσερις δεκαετίες αντάλλασσαν ερωτικά ραβασάκια

Σπάνιο βίντεο: Όταν ο Σωτήρης Μουστάκας και η Μαρία Μπονέλου ανακοίνωναν το γάμο τους δημόσια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved