Καρέζη-Βουγιουκλάκη: Τα τελευταία λόγια της Τζένης προς την Αλίκη - Η εξομολόγηση-σοκ 32 πριν
Back To the Future

Καρέζη-Βουγιουκλάκη: Τα τελευταία λόγια της Τζένης προς την Αλίκη - Η εξομολόγηση-σοκ 32 πριν

O μήνας Ιούλιος θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη μας καθώς έσβησαν με διαφορά τεσσάρων ετών τα δύο πιο λαμπερά πρόσωπα του ελληνικού θέατρου και του κινηματογράφου. Ο λόγος για την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη που έσβησαν τον ίδιο ακριβώς μήνα και από το ίδιο πρόβλημα υγείας.

Η μυστική συνάντησή τους στο Γενικό Κρατικό και τα τελευταία λόγια

Όταν η Τζένη Καρέζη ήταν στο Γενικό Κρατικό δέχτηκε μία επίσκεψη από την Αλίκη Βουγιουκλάκη η οποία είχε βρεθεί εκτάκτως εκεί και χωρίς να γνωρίζει ότι βρίσκεται και η Τζένη.

Βουγιουκλάκη: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου της - «Δεν υπάρχει μέρα που να μη σε σκέφτομαι»

https://www.instagram.com/p/BkK8rlEH7IT/

Η Νινέτα Λεμπέση είχε μιλήσει για εκείνη τη συνάντηση στο Down Town.

"Είχαμε πάει με την Αλίκη στο νοσοκομείο για μια τυπική εξέταση. Στον κάτω όροφο ήταν η Τζένη και βρισκόταν συνεχώς κοντά της ο άντρας μου, Γιώργος Λεμπέσης. Με το που το μαθαίνει η Αλίκη μου λέει: "Πρέπει οπωσδήποτε να δω την Τζένη, κάνε ό,τι είναι δυνατό. Θέλω να μιλήσω έστω με τον Καζάκο. Κατεβαίνουμε και απέξω ήταν μια στρατιά από δημοσιογράφους που περίμεναν συνεχώς να μάθουν νέα. Η Τζένη Καρέζη άκουσε το σούσουρο. Λέει: Τι συμβαίνει;" και της λέει ο άντρας μου: "Είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη απέξω". Κάνει παύση. Το σκέφτεται και δίνει εντολή: "Βγείτε όλοι έξω να έρθει μόνο η Αλίκη στο δωμάτιο". Έμειναν μόνες τους ένα τέταρτο. Το τι είπαν μεταξύ τους κανείς δεν το ξέρει".

https://www.instagram.com/p/BxKzqOnHZg6/

H Aλίκη είχε εκμυστηρευτεί μία κουβέντα που της είχε πει η Τζένη σε εκείνη τη συνάντηση στο νοσοκομείο μερικές ώρες μετά τον θάνατό της. "Εκείνο το γιατί μου που είχε πει στο γενικό κρατικό; Εκείνο το γιατί..."

Κώστας Σπυρόπουλος: Συγκινεί ο τελευταίος σύντροφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την ανάρτηση του

Αλίκη: Τα σπαρακτικά σημειώματα στο μνήμα και ο άστεγος που συνεχίζει να κοιμάται πάνω στον τάφο της

Βουγιουκλάκη: Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο από το τελευταίο πάρτι των γενεθλίων της το 1994

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved