Κλαίρη Κατσαντώνη: Όταν η Ελένη του Ρετιρέ υποδύθηκε την κόρη της Γιουλάκη σε ξεχασμένη σειρά του 87
Back To the Future

Κλαίρη Κατσαντώνη: Όταν η Ελένη του Ρετιρέ υποδύθηκε την κόρη της Γιουλάκη σε ξεχασμένη σειρά του 87

Κλαίρη Κατσαντώνη - Κατερίνα Γιουλάκη: Το Ρετιρέ είναι η σειρά που συνδέσαμε με τα Καλοκαίρια μας και δύσκολα αυτή η συνήθεια θα αλλάξει. Η σειρά του 1992 που αγαπήθηκε όσο λίγες προβάλλεται για άλλη μια φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega με μεγάλη επιτυχία.

Λόγω των επαναλήψεων της, η σειρά παραμένει η πιο cult διαχρονική τηλεοπτική μας συνήθεια και αν νομίζετε πως οι αγαπημένοι μας ήρωες συναντήθηκαν για πρώτη φορά είστε γελασμένοι.

Ρετιρέ: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 47 του o νεαρός λαχειοπώλης της θρυλικής σειράς του Mega

Αρκετοί από τους πρωταγωνιστές συνέχισαν την καριέρα τους, αλλά υπήρξε και η Κλαίρη Κατσαντώνη η οποία αποφάσισε μετά τον ρόλο της ως Ελένη, να διαχειριστεί διαφορετικά τη ζωή της.

Η τηλεοπτική Ελένη από το Ρετιρέ είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά σε μία μάλλον ξεχασμένη σειρά της ΕΡΤ και μάλιστα με πρωταγωνίστρια τη συνάδελφό της Κατερίνα (Κατερίνα Γιουλάκη) από την εταιρία cosmos της σειράς.

3334DE.jpg

Ο λόγος για το σήριαλ Η κυρία μας που προβλήθηκε στην ΕΡΤ το 1987. Η σειρά σώζεται στο Αρχείο της ΕΡΤ όμως δεν προβλήθηκε ποτέ ξανά. Η Κλαίρη Κατσαντώνη υποδύθηκε την κόρη της Κατερίνας Γιουλάκη με τεράστια επιτυχία.

Δείτε μετά το 14ο λεπτό:

Πλοκή

Η Αντιγόνη είναι χήρα, καθηγήτρια φιλολογίας με δύο παιδιά. Στο σχολείο είναι αυστηρή, αλλά αγαπά τη δουλειά της και έχει κατανόηση για τα προβλήματα των μαθητών της. Στην οικογενειακή της όμως ζωή, φορτώνεται και τα προβλήματα των γονιών και των αδελφών της, με αποτέλεσμα να πνίγεται από το άγχος, αλλά και τη μοναξιά. Και όταν κάποτε αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του γυμνασιάρχη του σχολείου και είναι έτοιμη να ξαναφτιάξει τη ζωή της, αντιμετωπίζει τις αντιρρήσεις όλων των υπολοίπων, που αντιδρούν βλέποντας πως με αυτό το γάμο, χάνουν το δικό τους βόλεμα. Τότε έρχεται η στιγμή για τη δική της επανάσταση.

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Λιώνει στη γυμναστική και οι κοιλιακοί... φέτες στα 62 του το επιβεβαιώνουν

Αγνώριστη - Δείτε πώς είναι σήμερα η «Ελένη» από το «Ρετιρέ», 32 χρόνια μετά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved