Ζωή Λάσκαρη: Ο κρυφός αρραβώνας στην Αμερική και ο θυρωρός που της άνοιξε την πόρτα του σινεμά
Back To the Future

Ζωή Λάσκαρη: Ο κρυφός αρραβώνας στην Αμερική και ο θυρωρός που της άνοιξε την πόρτα του σινεμά

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν μία από τις μεγαλύτερες σταρ του ελληνικού θεάματος και έλαμψε στη διάρκεια της «χρυσής εποχής» του ελληνικού κινηματογράφου.

Η πορεία που διέγραψε στο θέατρο ήταν εξίσου σημαντική. Έγινε η μοιραία γυναίκα της Μεγάλης οθόνης και για χρόνια υπήρξε το μεγαλύτερο σύμβολο του σεξ της εποχής. Η εντυπωσιακή ηθοποιός ξεκίνησε από τα καλλιστεία. Κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς ενώ βρέθηκε και στην Αμερική για τα καλλιστεία «Μις Υφήλιος».

Η ίδια «ξέμεινε» στην Αμερική και εργάστηκε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως μοντέλο αλλά και ως πωλήτρια σε κατάστημα, σε συσκευασίες δεμάτων κ.λπ.

Σπάνιο καρέ: Όταν η Ζωή Λάσκαρη σκανδάλισε τις Κάννες με την εκρηκτική της εμφάνιση

laskari.jpg

Στη βιογραφία της ο Μάκης Δελαπόρτας αναφέρει πως η Ζωή Λάσκαρη έκανε και έναν άγνωστο αρραβώνα με έναν πλούσιο Αμερικανό, ονόματι Μόρις Στερν, τον οποίο γνώρισε στο σπίτι μιας οικογένειας Ελλήνων ομογενών.

Ο Στερν ήταν αποδείχτηκε αλκοολικός και μανιώδης συλλέκτης όπλων κάτι που δεν άρεσε στην ηθοποιό. Όταν το κατάλαβε η Ζωίτσα του ζήτησε να χωρίσουν και μέσα σε πέντε μέρες πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα με το υπερωκεάνειο «Βασίλισσα Φρειδερίκη.

Ο θυρωρός που της άνοιξε την πόρτα του σινεμά

Στην πρώτη «οντισιόν» που πέρασε από τον Γιάννη Διαλιανίδη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον «Κατήφορο», ο σκηνοθέτης την απέρριψε αν και εντυπωσιάστηκε από την «ευρωπαϊκή» ομορφιά της.

Χρειάστηκε η μεσολάβηση ενός… θυρωρού, στα στούντιο της Finos, που ήταν Θεσσαλονικιός και ήξερε τη Ζωή από μικρή, για να πειστεί ο Δαλιανίδης να τη φωνάξει πάλι και να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Ζωή Λάσκαρη: Το σπάνιο καρέ που τραβήχτηκε στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι, πριν από 61 χρόνια

Αίθρα Λυκουρέζου: Περιγράφει τις τελευταίες ημέρες της Λάσκαρη - Μπαίνω σπίτι & τη βλέπω στο κρεβάτι

Ζωή Λάσκαρη: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της κόρης της για το προηγούμενο βράδυ από τον θάνατό της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved