«Θα μπορούσα να την αγαπήσω σε μια στιγμή»-Όταν ο Αλέν Ντελόν θαμπώθηκε από τα μάτια της Καρέζη
Back To the Future

«Θα μπορούσα να την αγαπήσω σε μια στιγμή»-Όταν ο Αλέν Ντελόν θαμπώθηκε από τα μάτια της Καρέζη

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του σταρ του σινεμά Αλέν Ντελόν σε ηλικία 88 ετών.

Εκατομμύρια θαυμαστές του ανά τον κόσμο τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media. Ο γόης του σινεμά έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του στο Ντούσι, όπως ανακοίνωσαν σήμερα Κυριακή 18/8 τα τρία παιδιά του.

Το 1960, ο Ντελόν είχε επισκεφθεί για λίγες ημέρες τη χώρα μας, την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τη Ρόμι Σνάιντερ. Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Ελλάδα, ο ηθοποιός συναντήθηκε με την Τζένη Καρέζη στην Επίδαυρο και ανάμεσά τους υπήρξε ένα στιγμιαίο φλέρτ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με πλοίο που μετέφερε τους ηθοποιούς στην Αθήνα.

Αλέν Ντελόν: Η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε η κόρη του 4 μήνες πριν το θάνατό του

Ο Νίκος Μαστοράκης είχε γράψει στην εφημερίδα «Εμπρός» για την επίσκεψη του Ντελόν στην Ελλάδα:

«Τόπος του εγκλήματος ήταν το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, όπου ο Αλέν Ντελόν, συνοδευόμενος από τη Ρόμι Σνάνιντερ και τον σκηνοθέτη Λουκίνο Βισκόντι, παρακολούθησε την παράσταση της τραγωδίας “Εκάβη” με πρωταγωνίστρια την Κατίνα Παξινού. Καθισμένοι στα διαζώματα του θεάτρου παρακολουθούσαν ως θεατές την παράσταση και η Τζένη Καρέζη με τον Λυκούργο Καλλέργη. Σε κάποια στιγμή οι δύο Έλληνες ηθοποιοί κατευθύνθηκαν προς την πλευρά των Ευρωπαίων συναδέλφων τους, ανταλλάσσουν χαιρετισμούς και κάθονται δίπλα τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης ο Ντελόν έριχνε το βλέμμα του προς την πλευρά της Καρέζη, η οποία ανταπέδιδε με ένα ευγενικό χαμόγελο, κάνοντας έξαλλη τη Σνάιντερ. Αργότερα, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Ντελόν, αν του αρέσει ως γυναίκα η Τζένη Καρέζη, εκείνος απάντησε: Είναι από τις γυναίκες που θα μπορούσα να αγαπήσω μέσα σε μια στιγμή. Έχει δύο μάτια καταπληκτικά!».

Δείτε τις εικόνες:

tzeni1_2.jpg.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved