Extra σπάνιο: Όταν η Έλενα Ναθαναήλ μάγεψε στη Μεγάλη οθόνη της Γερμανίας-Το τρέιλερ της ταινίας
Back To the Future

Extra σπάνιο: Όταν η Έλενα Ναθαναήλ μάγεψε στη Μεγάλη οθόνη της Γερμανίας-Το τρέιλερ της ταινίας

Μία ακόμη άγνωστη σε πολλούς ιστορία μοιράστηκε μαζί μας ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης. Πρωταγωνίστρια σε ένα ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα καρέ η Έλενα Ναθαναήλ η οποία πόζαρε στα παρασκήνια της ταινία Walsungenblut" (Το αίμα των Βελσούγκεν").

Ο ίδιος γράφει:

Η 17χρονη Έλενα Ναθαναήλ το καλοκαίρι του 1964 στο Μόναχο της Γερμανίας σε διάλειμμα των γυρισμάτων της γερμανικής ταινίας όπου και πρωταγωνιστεί με τίτλο "Walsungenblut" (Το αίμα των Βελσούγκεν") βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Thomas Mann η οποία γράφτηκε το 1905 εμπνευσμένη από τον μύθο των Βελσούγκεν, σε σκηνοθεσία Rolf Thiele και τους Michael Maien και Gert Baltus στους κεντρικούς ρόλους. Η πρεμιέρα του έργου γίνεται με επιτυχία στην Γερμανία στις 21 Ιανουαρίου του 1965 λαμβάνοντας εντυπωσιακές κριτικές ενώ ο τύπος της εποχής κάνει εκτενή αφιερώματα για την εξαιρετική ερμηνεία της Ελληνίδας καλλονής ηθοποιού καθώς και για την ομορφιά της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αγγίζει τα όρια του ονείρου, του παραμυθιού και του μεταφυσικού.

Ίνκα Τσαγκάρη: Δείτε πώς είναι σήμερα η πανέμορφη κόρη της Έλενας Ναθαναήλ

1675033673898-82366471-komninos-nathanail.jpg

Η ταινία συμμετέχει στο 15ο Φεστιβάλ του Βερολίνου όπου κερδίζει βραβείο καλύτερου νέου ηθοποιού, β' ανδρικού ρόλου και καλύτερης σκηνογραφίας. Μετά την διεθνή αυτή συμμετοχή, η νεαρή Έλενα θα δεχθεί άλλες δύο προτάσεις από τον γαλλικό και ιταλικό κιν/φο τις οποίες θα απορρίψει καθώς είναι ήδη δεσμευμένη σε άλλες συνεργασίες ενώ δεν θα ευοδωθούν και οι συζητήσεις της με την παραγωγή για την νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ με πρωταγωνιστή τον Σον Κόνερι. Κατά την διαμονή της στην Γερμανία θα δεχθεί και πρόταση γάμου από πάμπλουτο Γερμανό αριστοκράτη την όποια δεν θα αποδεχθεί καθώς όπως θα αναφέρει η ίδια σε συνέντευξη της, δεν υπήρξε ερωτευμένη μαζί του και προτεραιότητά της εκείνη την περίοδο ήταν ο χώρος της υποκριτικής.

Ένα μοναδικό πλάσμα με μια σπάνια φυσική ομορφιά χωρίς τεχνάσματα και αισθητικές επεμβάσεις, που χαρακτηριζόταν από μια απόλυτη αρμονία των χαρακτηριστικών συνδυασμένα με αριστοκρατική κομψότητα και εκλεπτυσμένο στυλ ενώ το βλέμμα της είχε μια αινιγματική ποιότητα που μπορούσε να μεταδώσει έντονα συναισθήματα και το γλυκό αλλά ταυτόχρονα δυναμικό προφίλ, την έκανε ιδανική για ρόλους μυστηριώδους και ανεξάρτητης γυναίκας. Το απόλυτο Fashion Icon μιας ολόκληρης εποχής.

Δείτε τη φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/C--JqcYIx2K/

Δείτε το τρείλερ:

Έλενα Ναθαναήλ-Γιώργος Κωνσταντίνου: Η γνωριμία, ο άγνωστος έρωτας & η μεγάλη διαφορά ηλικίας

Έλενα Ναθαναήλ-Λάκης Κομνηνός: Η τραγική ιστορία πίσω από την ταινία «Εκείνο το καλοκαίρι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved