«Έκαναν ότι δεν άκουγαν»: Το στοπ του Σακελλάριου δεν τους πτόησε & συνέχισαν να φιλιούνται
Back To the Future

«Έκαναν ότι δεν άκουγαν»: Το στοπ του Σακελλάριου δεν τους πτόησε & συνέχισαν να φιλιούνται

Αλέκος Σακελλάριος - Μία σπάνια ιστορία από τα παρασκήνια της ταινίας του 1965 «Μοντέρνα Σταχτοπούτα» έρχεται στο φως της δημοσιότητας σήμερα 13/9.

Η ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έγινε ανάρπαστη και κατάφερε να κόψει 446.691 εισιτήρια.

Ο Αλέκος Σακελλάριος, σκηνοθέτης και σεναριογράφος είχε εξομολογηθεί ότι οι δυο τους χάνονταν για μεγάλα χρονικά διαστήματα στους δρόμους και στα καφέ ή τα ρεστοράν της Ρώμης.

Δήλωση που σοκάρει για Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη έκανε περίεργες ενέσεις με κύτταρα ζώων που τελικά...»

Aliki-Vougiouklaki.jpg

Ο ίδιος είχε αναφερθεί στην τελευταία σκηνή της ταινίας, στην οποία με βάση το σενάριο, ο Παπαμιχαήλ θα φιλούσε τη Βουγιουκλάκη.

Η κάμερα στήθηκε, οι ηθοποιοί πήραν τις θέσεις τους, η κλακέτα έπεσε και το περίφημο φιλί δόθηκε. Όταν ο σκηνοθέτης συνειδητοποίησε ότι είχε το πλάνο, φώναξε το κλασικό «στοπ», αλλά Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ είχαν αντίθετη γνώμη.

«Εγώ ξαναφώναξα στοπ, μήπως δε με άκουσαν, αλλά αυτοί τίποτα! Το φιλί συνεχίζονταν με πάθος ρεαλιστικό και καθόλου κινηματογραφικό… Εκεί ήταν που κατάλαβα πως η ζωή αντέγραφε για άλλη μια φορά την οθόνη. Ο κόσμος και οι θαυμαστές τους, τους ήθελαν μαζί, δεν γινόταν να ξεφύγουν από αυτό» αποκάλυψε χαρακτηριστικά, μεταφέροντας τη δική του προσωπική εμπειρία.

d24ffe2c654cd5273c26df5ea25c9908.jpg

Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο - Δείτε σπάνιο καρέ από τα παρασκήνια της ταινίας για πρώτη φορά

«Την Αλίκη Βουγιουκλάκη την είχαν έτοιμη, της είχαν ανοίξει τον λάκκο πιο μπροστά»

Κώστας Κόκλας: Με πήρε από το χέρι η Αλίκη, είπε «άντε βγες ρε» και με πέταξε...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved