Χείμαρρος η Κατερίνα Σαλακά για την Σάττι: «Ώπα κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;»
Back To the Future

Χείμαρρος η Κατερίνα Σαλακά για την Σάττι: «Ώπα κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;»

Στην διαδικτυακή εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού μίλησε η Κατερίνα Σαλακά. Ανάμεσα σε πολλά άλλα η ίδια αναφέρθηκε στη «συνεργασία» με τη Μαρίνα Σάττι που οδηγήθηκε σε ρήξη στη συναυλία της στον Λυκαβηττό.

«Με όλη μου την ειλικρίνεια δεν θέλω να μιλήσω πάρα πολύ γι’ αυτό το θέμα γιατί όσο πιο πολύ μιλάμε για κάτι που έχει γίνει αρνητικό, του δίνουμε δύναμη και ενέργεια. Όλο αυτό με το τραγούδι ξεκίνησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που κατάλαβαν όλοι οι άνθρωποι, μέσα από ένα διαδικτυακό βιντεάκι που μου έστειλε η Μαρίνα.

Παρέλαση επωνύμων στη συναυλία για τον Μάνο Χατζιδάκι στο Ηρώδειο

satti-salaka.jpg

Τώρα, όμως, μετά από όλα αυτά, η πρώτη μου ερώτηση είναι η εξής. Αν ήθελε η Μαρίνα πραγματικά να κάνει μια συνεργασία μαζί μου για τον όποιο λόγο, θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μου. Όλοι οι άνθρωποι που θέλουν να με βρουν, επικοινωνούν μαζί μου. Η Μαρίνα επικοινώνησε με το διαδίκτυο. Έβγαλε ένα βίντεο στο διαδίκτυο και έλεγε «παιδιά, επικοινωνήστε με την κα. Σαλάκα». Ούτε το όνομα μου δεν ήξερε, ενώ εγώ δεν την ήξερα καν πριν την Eurovision. Δεν με πήρε τηλέφωνο για να μου πει «γεια σας». Έκανε το βίντεο, το έστειλε σε 2.000 άτομα και αυτά τα 2.000 άτομα μου έστειλαν μήνυμα».

«Της έστειλα μήνυμα, ότι «τώρα το είδα, δεν το ήξερα και πολύ ευχαρίστως να δούμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε» και με παρέπεμψε σε έναν συνεργάτη της. Fast forward στη σημερινή ημέρα, εκεί ήταν το λάθος μου! Το λάθος μου ήταν ότι έπρεπε να πω «ώπα, κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι που θέλεις να συνεργαστείς μαζί μου και με παραπέμπεις σε έναν συνεργάτη, δεν μου μιλάς και στέλνεις το βιντεάκι για να κάνεις, και καλά, καλή εντύπωση;». Δεν γίνονται έτσι οι συνεργασίες» πρόσθεσε, Κατερίνα Σαλακά.

Μαρίνα Σάττι: Περιζήτητη στις πίστες της Αθήνας - Γιατί αρνείται «νυχτοκάματο» ύψους 8.000 ευρώ;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved