Back To the Future

28η Οκτωβρίου: Συλλεκτικό Flashback - Όταν οι celebs συμμετείχαν στις σχολικές γιορτές & παρελάσεις!

28η Οκτωβρίου: Σήμερα γιορτάζουμε την επέτειο του ΟΧΙ και οι celebrities όλο και κάποια παλιά κουτιά με φωτογραφίες από το παρελθόν έχουν ξεσκονίσει και άλλοι τόσοι έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους τέτοια στιγμιότυπα που τα λες και... συλλεκτικά! 

Γιατί πόσο εύκολο είναι να δεις την Ανθή Βούλγαρη να λέει το ποίημα της σε παιδική ηλικία στο δημοτικό στη γιορτή του σχολείου;

Η δημοσιογράφος «βούτηξε» στα μαθητικά της χρόνια και ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτό γράφοντας στη λεζάντα: «Εγώ πριν κάμποσα χρόνια.. Ακόμη θυμάμαι τον ενθουσιασμό που ένιωθα κάθε φορά που με έβαζε η δασκάλα μου να πω ποίημα.
Κάθε χρόνο τέτοια μέρα την ξεθάβω αυτή τη φωτογραφία.. Χρόνια πολλά Ελλάδα μου».

Και όμως, είναι η Ανθή Βούλγαρη στα μαθητικά της χρόνια!

Από τα μαθητικά της χρόνια φωτογραφία έχει ανεβάσει όμως και η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου όπου απεικονίζεται πολύ χαριτωμένη στη μαθητική παρέλαση του σχολείου της:

Σημαιοφόρος στη σχολική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου πριν από αρκετά χρόνια υπήρξε η Κατερίνα Καραβάτου η οποία την εποχή που παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή στο Star, στη Φωλιά των Κου Κου, είχε δημοσιεύσει on air μία φωτογραφία της από τα μαθητικά της χρόνια, πολύ χαριτωμένη.

Στην ίδια εκπομπή, ο τότε συνεργάτης της Στέφανος Κωνσταντινίδης είχε φέρει στο πλατό τη δική του φωτογραφία από τους σχολικούς εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου και ήταν και εκείνος περήφανος μαθητής με μια κιθάρα στα χέρια να συμμετέχει στις εκδηλώσεις:

Τέλος, η Χριστίνα Αλούπη, πόζαρε στα χρόνια του Γυμνασίου με τη μαθητική ποδιά συμμετέχοντας στη σχολική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου. «15 χρονών, σαν σήμερα στην πρώτη μου στρατιωτική παρέλαση 28ης Οκτωβρίου!» είχε γράψει στην λεζάντα της συλλεκτικής φωτογραφίας:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved