Back To the Future

Μαίρη Αννίτση: Δε θα την αναγνώριζε ούτε η Σάσα-Άλλος άνθρωπος σήμερα η Σπυριδούλα του Ντόλτσε βίτα

Μαίρη Αννίτση - Ντόλτσε Βίτα - H σειρά που λατρεύτηκε από μικρούς και μεγάλους προβάλλεται κάθε καλοκαίρι μέσα από τη συχνότητα του Mega και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. 

Μπορεί να έχουν περάσει 29 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη της προβολή όμως το τηλεοπτικό κοινό έχει δείξει και με το παραπάνω πως δεν ξεχνάει τις δοκιμασμένες συνταγές.

Η σειρά ανήκει, απολύτως δικαιολογημένα, στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και εκτός από πολλές ατάκες σύστησε στο ευρύ κοινό και πολλά πρόσωπα. Αρκετά από αυτά συνέχισαν να ακολουθούν την τέχνη ενώ για κάποια δεν ήταν ο δρόμος με τον ίδιο τρόπο στρωμένος.

Η σκηνή–έπος στο Ντόλτσε Βίτα που Παναγιωτοπούλου–Μπαλανίκα δεν μπορούσαν να συνέλθουν από τα γέλια

Μία από τις ηρωίδες που θυμόμαστε είναι και η τηλεοπτική Σπυριδούλα. Η κατά κόσμον Μαίρη Αννίτση συμμετείχε σε πολλά επεισόδια κυρίως του πρώτου κύκλου. Την απολαύσαμε στον ρόλο της κουτσομπόλας καθαρίστριας του εργοστασίου της οικογένειας Μαρκάτου.

Δείτε πώς είναι σήμερα:

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου του 1995 όπου ανάμεσα σε άλλους γνωρίσαμε για πρώτη φορά τη Χριστίνα Μαρκάτου, μία ώριμη και δυναμική χήρα, η οποία ενδίδει στον έρωτα του κατά πολύ νεότερού της, Αντώνη Καλούδη.

Διαβάστε επίσης:

Μελίνα Ντούσικου: Η Αγγελικούλα του Ντόλτσε Βίτα είχε όνειρο να παντρευτεί & τα κατάφερε στα 36 της

Ντόλτσε Βίτα: Η επική ατάκα της Ασπασίας έκανε το Twitter να «δακρύσει» από τα γέλια

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved