1970: Όταν τα fakenews πέθαναν τη Βουγιουκλάκη σε τροχαίο - Η αγανακτισμένη αντίδραση της Αλίκης
Back To the Future

1970: Όταν τα fakenews πέθαναν τη Βουγιουκλάκη σε τροχαίο - Η αγανακτισμένη αντίδραση της Αλίκης

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η μεγαλύτερη σταρ της Ελλάδας και ασφαλώς από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της όπου η δημοτικότητα της εκτοξευόταν, έγινε και η αγαπημένη του τύπου και των ΜΜΕ της εποχής.

Τα δημοσιεύματα αρκετές φορές ξεπερνούσαν τα όρια προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της.

Κάποια από αυτά ήθελαν τη Βουγιουκλάκη νεκρή από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η ίδια είχε σχολιάσει: «Το τηλέφωνό μου είχε παραφρονήσει από τα κουδουνίσματα των «συμμετεχόντων εις το βαρύ πένθος». Ακόμα και άνθρωποι που έρχονταν στο θέατρο και με έβλεπαν ζωντανή στην σκηνή, ανέβαιναν έπειτα στο καμαρίνι και με κοιτούσαν περίλυποι σαν να έβλεπαν φάντασμα»….

Κοκκινόπουλος για Βουγιουκλάκη: «Είχε λάμψη, ήταν σταρ, αλλά ηθοποιός δεν ήταν, μην τρελαθούμε»

1970. Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ και γιος σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ένα δημοσίευμα του 1970 που ανέφερε πως η Αλίκη ήταν βαριά άρρωστη έκανε το φανατικό της κοινό να συγκεντρωθεί έξω από το πατρικό της.

Η μητέρα της τρομοκρατημένη διαπέρασε τα πλήθη, μπήκε μέσα στο σπίτι και είδε ότι η Αλίκη ήταν μια χαρά. Τα επόμενα δημοσιεύματα έλεγαν ότι η Βουγιουκλάκη είχε σκηνοθετήσει τον θάνατό της για «διαφημιστικούς λόγους», κάτι όμως που αρνιόταν κατηγορηματικά.

«Ομολογώ ότι πιο ανατριχιαστική ρεκλάμα και πιο ανατριχιαστική ανοησία δεν θα μπορούσα να φανταστώ», είχε πει. Τον Απρίλιο του 1970 δημοσιεύματα ήθελαν την Βουγιουκλάκη, τον Παπαμιχαήλ και τον μόλις ενός έτους γιο τους, Γιάννη, να έχουν σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η είδηση αναστάτωσε το πανελλήνιο, και το τηλέφωνο της χτυπούσε ασταμάτητα.

Ανάμεσα σε αυτούς που την κάλεσαν ήταν και ο Γιώργος Ζαμπέτας. «Αλίκη μου επιτέλους σε ακούω. Έχουμε αναστατωθεί όλοι μας από χθες. Ούτε Ανάσταση, ούτε Πάσχα κάναμε», είπε στη Βουγιουκλάκη σχεδόν κλαίγοντας. Σε συνέντευξή της στη δημοσιογράφο Έμυ Πανάγου για την εφημερίδα Βραδυνή, η Βουγιουκλάκη είπε: «Αυτός που το έκανε πρέπει να είναι πρόστυχος και πωρωμένος. Πώς τόλμησε να ανακατέψει και το παιδάκι μου σε μια τέτοια φοβερή είδηση;»…

Δείτε το δημοσίευμα όπως το παρουσιάζει η mixanitouxronou

aliki-vougiouklaki-5-mtx-(1).jpg

Διαβάστε επίσης:

Όταν η Αλίκη έκανε την Χλόη Λιάσκου να καταρρεύσει: «Βαλάντωσε στο κλάμα...»

Μανταλένα - Αλίκη: Ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ από τα παρασκήνια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved