GNTM: Σαν πολλά δεν πήρατε για λίγες ημέρες γυρισμάτων στο Μιλάνο ρε παιδιά; (photos)
GNTM: Από το Μιλάνο επέστρεψαν πριν από λίγες ημέρες οι συντελεστές του ριάλιτι μοντέλων και τους "τσακώσαμε" στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή τους.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους περισσότερους από τους συντελεστές του ριάλιτι στον χώρο αφίξεων και φυσικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους.
Όχι μόνο επειδή ήταν πανέμορφες και πολύ εντυπωσιακές, αλλά και επειδή η Έλενα Χριστοπούλου έσερνε το καρότσι με πάρα πολλές και μεγάλες βαλίτσες. Και να σκεφτεί κανείς ότι η παραγωγή βρέθηκε στην Ιταλική Μέκκα της μόδας για λίγες ημέρες γυρισμάτων. Όμως, όπως αποδείχτηκε εκ του... αποτελέσματος, όλοι είχαν πάρει μαζί τους πάρα πολλά πράγματα. Γιατί και ο Άγγελος Μπράτης αλλά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί κατά την άφιξή τους κουβαλούσαν πολλές αποσκευές.
Πάντως, τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όλων μονοπώλησε η εντελώς άβαφη και σπορ ντυμένη Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία ήταν ιδιαιτέρως ευδιάθετη και χαμογελούσε συνεχώς στον φακό. Εντυπωσιακή και η εμφάνιση της Ζενεβιέβ η οποία, όπως πάντα, είχε πιο ροκ outfit.
Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη των συντελεστών του GNTM στην gallery...
Η Έλενα Χριστοπούλου κουβαλώντας τις βαλίτσες της ίδιας και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.
Αν και προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από την κουκούλα της, δεν τα κατάφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Ο Άγγελος Μπράτης πάντα χαμογελαστός.
Η Ηλιάνα εντελώς άβαφτη αλλά πάντα όμορφη, μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν.
Πάντα με χαμόγελο η Ηλιάνα.
Ούτε μία, ούτε δύο οι βαλίτσες...
Η Ζενεβιέβ πάντα... ροκ!
Οι δύο κυρίες κατά την άφιξή τους.
Και η Ζενεβιέβ όμως δεν πήρε μαζί της και λίγα πράγματα.
Πάντα με χαμόγελο.
Λίγες ημέρες στο Μιλάνο και χρειάστηκαν τόσες αποσκευές;
Με την... απορία θα μείνουμε!
Ο Άγγελος Μπράτης σε μεγάλα κέφια!
Πηγή: Πηγή: NDP