Κατερίνα Καινούργιου: Το office look και το oversized σακάκι που έκλεψε τις εντυπώσεις!
Gossip Cam

Κατερίνα Καινούργιου: Το office look και το oversized σακάκι που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει τις βόλτες της σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με υπέροχο στυλ, που το ζηλέψαμε. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και το κοινο την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την πρωινή της εκπομπή, με σκοπό να ξεκινήσουν ακόμα πιο ευχάριστα την ημέρα τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστό ότι λατρεύει το κομψό στυλ, κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε και από τις καθημερινές τις εμφανίσεις στην εκπομπή, οι οποίες είναι πάντοτε αρκετά προσεγμένες. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την αποθανάτισε να κάνει τις βόλτες της σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με την ίδια να έχει επιλέξει ένα απίθανο καθημερινό outfit, που φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε για την πρωινή της βόλτα ένα total black outfit με δερμάτινο κολάν και μπότες, το οποίο και είχε σετάρει απίστευτα με ένα oversized blazer, το οποίο της πήγαινε πάρα πολύ. Σαν χτένισμα είχε επιλέξει μια χαλαρή αλογοουρά, μιας και δεν ήθελε να υπερβάλλει.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved