Βίκυ Καγιά: Το ασημί μπουφάν της μας έκανε να... πάμε για ψώνια!
Gossip Cam

Βίκυ Καγιά: Το ασημί μπουφάν της μας έκανε να... πάμε για ψώνια!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv συνάντησε τη Βίκυ Καγια σε πρωινή της βόλτα για καθημερινά ψώνια στη καρδιά των νοτίων προαστίων και ήταν πιο stylish από ποτέ. 

Είναι η αγαπημένη fashion expert του κοινού, αφού οι τηλεθεατές πάντοτε ακολουθούσαν και ακολουθούν μέχρι και σήμερα τις στυλιστικές της προτάσεις, αφού η μόδα έχει σημαδέψει όλη της τη ζωή και πραγματικά, όπως λέει και η ίδια... είναι συνοδοιπόροι!

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ελλάδας, αφού έχει διανύσει χιλιόμετρα σε διεθνείς και εγχώριες πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα ονόματα του fashion. Επί σειρά ετών ήταν η κεντρική παρουσιάστρια του GNTM (Greece's Next Top Model) και φέτος την παρακολουθούμε στο Dancing with the stars, αλλά και στο Shopping Star, που προβάλλεται κάθε απόγευμα και κερδίζει συνεχώς όλο και πιο φανατικό κοινό.

Η κάμερα του gossip-tv απαθανάτισε την Βίκυ Καγιά στο κέντρο της Γλυφάδας, όπου είχε βγει για τα καθημερινά της ψώνια. Η ίδια όπως πάντα άλλωστε ήταν απόλυτα στυλάτη, με τις περισσότερες από εμάς να θέλουμε να "αντιγράψουμε" το στυλ της. Το γκρι-ασημί αδιάβροχο μπουφάν της ήταν εκείνο που έκλεψε τις εντυπώσεις, το οποίο βέβαια και είχε σετάρει φανταστικά με ένα total black outfit.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες με την Βίκυ Καγιά:

Διαβάστε επίσης:

10+1 ωραιότερες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες επωνύμων στο Instagram που θα σε ξετρελάνουν

Οι celebrities στόλισαν και αυτά είναι τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα φέτος

Βίκυ Καγιά: Η ενδεχόμενη επιστροφή της στο GNTM και η σύγκριση με την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved