Νικολέτα Μαυρίδη- Παύλος Γαλακτερός: Αχώριστοι μετά το Survivor - Πρωινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας
Gossip Cam

Νικολέτα Μαυρίδη- Παύλος Γαλακτερός: Αχώριστοι μετά το Survivor - Πρωινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Παύλος Γαλακτερός είναι οι καλύτεροι φίλοι και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους αποθανάτισε στην καρδιά της Αθήνας να απολαμβάνουν την βόλτα τους στο χριστουγεννιάτικο τοπίο. 

Πριν από ένα χρόνο, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Survivor και από τότε έχουν δεθεί πάρα πολύ, αφού και μέσα στο ριάλιτι πέρασαν πολλά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους μείνουν αξέχαστα.

Η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Παύλος Γαλακτερός είναι αχώριστοι και ευχαριστιούνται πολύ ο ένας την παρέα του άλλου, αφού ειδικά μετά από το ριάλιτι επιβίωσης, είναι οι καλύτεροι φίλοι και περνούν φανταστικά μαζί. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους αποθανάτισε να κάνουν τις βόλτες τους στην στολισμένη Αθήνα και να συζητούν για τα σχέδιά τους για τις φετινές γιορτές, καθώς και το τι έχουν προγραμματίσει να κάνουν.

Οι δυο τους, πιο χαμογελαστοί από ποτέ, έχουν μπει για τα καλά στο γιορτινό mood και όπως φαίνεται, τίποτα δεν μπορεί να τους αλλάξει τη διάθεση. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε, οι δυο τους είχαν κάνει μαζί διακοπές στο νησί των ανέμων, στη Μύκονο, και πέρασαν φανταστικά!

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την βόλτα τους σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας:

Διαβάστε επίσης:

Γαρμπή- Μενιδιάτης: Ο Σταμάτης Γονίδης τους έκανε έκπληξη, ανέβηκε on stage και τραγούδησαν μαζί!

Βίκυ Καγιά: Το ασημί μπουφάν της μας έκανε να... πάμε για ψώνια!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βόλτα στα βόρεια προάστια για Χριστουγεννιάτικα ψώνια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved