Gossip Cam

Η Μαριάντα Πιερίδη για μπάνιο στη Βουλιαγμένη: Οι πόζες, το νάζι και το κορμί του ονείρου!

Η Μαριάντα Πιερίδη περνάει μια πολύ όμορφη φάση στη ζωή της καθώς της έχουν ανοιχτεί νέοι ορίζοντες και νέες προοπτικές στην τηλεόραση. Λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes στο Open ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε για βουτιές στην Βουλιαγμένη.

Το φετινό καλοκαίρι η όμορφη τραγουδίστρια θα παρουσιάζει μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τη Φελίσια Τσαλαπάτη την καθημερινή εκπομπή του Open και έτσι δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει σε μακρινούς προορισμούς.

Έτσι, στην προσπάθειά της να μην χάσει τα μπάνια της επέλεξε να πάει στην παραλία της Βουλιαγμένης για να δροσιστεί και να αποφορτιστεί από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε και τα ενσταντανέ πήραν και έδωσαν. Η Μαριάντα Πιερίδη έχει μια υπέροχη και καλογυμνασμένη σιλουέτα που πολλές θα ζήλευαν.

Ξεχωρίζει για το στυλ της και την καλή της διάθεση, κάτι που αποδίδεται και στον φακό.

Δείτε την στο άλμπουμ που ακολουθεί να απολαμβάνει την δροσιά της θάλασσας.

Στην έναρξη της εκπομπής η Μαριάντα Πιερίδη τόνισε: «Όχι «Καλοκαίρι not», «Καλοκαίρι Yes». Έτσι θετικά θα το περάσουμε, παρεΐτσα, εδώ με εμάς τους τρεις. Θέλετε, δεν θέλετε; Γενικά, επειδή είναι και η πρώτη φορά στη ζωή μας που το κάνουμε αυτό, εγώ θέλω να βάλω τις φωνές, να φωνάξω. Λίγο άγχος το έχουμε εμείς».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved