4+1 Έλληνες ηθοποιοί ποζάρουν για πρώτη φορά με τις μητέρες τους & οι φωτό είναι πολύ cute!
Showbiz

4+1 Έλληνες ηθοποιοί ποζάρουν για πρώτη φορά με τις μητέρες τους & οι φωτό είναι πολύ cute!

"Μάνα είναι μόνο μία" κι αυτή τη φράση την αναγνωρίζουν και την εκτιμούν αρκετοί celebrities της ελληνικής showbiz! Ποιοι είναι εκείνοι που μας σύστησαν στη μητέρα τους και μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια γι' αυτήν; 

Δήμητρα Ματσούκα

Η Δήμητρα Ματσούκα με τη μητέρα της, Ελένη, έχουν αναπτύξει μία πολύ όμορφη και τρυφερή σχέση, καθώς εκείνη βρίσκεται πάντα στο πλευρό της, μοιράζεται τις χαρές της, τις λύπες της, τις αγωνίες της και τα άγχη της!

Τους άφησε «άφωνους» η Δήμητρα Ματσούκα: «Στον γάμο μου είχα ξεχάσει να πάρω ακόμα και μπομπονιέρες»

matsouka-me-mama.jpg

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει αδυναμία στην μητέρα του.

Σε παλαιότερη εμφάνισή τους στην πρεμιέρα του «Πουπουλένιου» όπου πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

201410081143250.8483_MARKOYLAKIS_ME_TI_MITERA_TOY_07102014.jpg

NDPPHOTO

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει στιγμιότυπα, τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από την επαγγελματική της. Ωστόσο, δίπλα στην Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρίσκεται «βράχος» η μητέρα της, η οποία από τα πρώτα της κιόλας βήματα την στηρίζει και την συμβουλεύει.

Άλλωστε, αυτό το έχει αποκαλύψει και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της και δεν είχε διστάσει να πει δημόσια την συμβολή της μητέρας της στην προετοιμασία για τον εκάστοτε ρόλο της.

«Πάρα πολύ αυστηρή είναι. Βέβαια πριν κάνω πρεμιέρα πάντα περνάω από το σπίτι και διαβάζουμε μαζί το έργο. Κρατάει μολύβι και σημειώσεις και μου λέει “εδώ πρέπει να το πεις έτσι, γιατί δε νομίζω ότι βγαίνει”. Δηλαδή εντάξει, δεν υπάρχει, είναι θεά η μαμά! Εντάξει, νομίζω ότι στο τέλος το αποτέλεσμα της αρέσει», είχε σχολιάσει η ηθοποιός.

alexandrapaleologou.jpg

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Mία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του έχει για πάντα η μητέρα του, Εύα, η οποία είναι πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζει διακριτικά. Μάλιστα, ο ίδιος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως για να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής χρειάστηκε τη βοήθεια της μητέρας του, καθώς ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθει οικονομικά στην Αθήνα.

tsimitselis.jpg

Κατερίνα Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου έχει κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις παρέα με τη μητέρα της.

«Δε θα ήθελα καθόλου να μοιάζω στη μαμά μου ως χαρακτήρας. Έχω πάρα πολλά στοιχεία της μαμάς μου δυστυχώς. Λέω δυστυχώς γιατί δεν είναι μια πολύ ευτυχισμένη γυναίκα. Είναι λίγο καταθλιπτικιά. Εγώ δεν είμαι γιατί κάνω τις σωστές ενέργειες. Η φύση της είναι λίγο βαριά. Δεν έχει χιούμορ… Εγώ τα καλλιεργώ.

Βλέποντας τους γονείς σου, μπορείς να λύσεις τα προβλήματά σου. Βλέποντας τους γονείς σου, έχεις έναν καθρέφτη, ξέρεις ακριβώς τι να αποφύγεις, τι να δουλέψεις. Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα. Κάνω πολλά πράγματα όπως τα κάνει η μαμά μου αλλά όταν αντιλαμβάνομαι ότι περνάω το όριο λέω, "ώπα”», είχε δηλώσει η γνωστή ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη μητέρα της.

lexou-me-goneis.jpg

NDPPHOTO

Διαβάστε επίσης:

Η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε την ηλικία της on air & η Μενεγάκη επέμενε: «Δεν τα μέτρησες καλά»

Τσιμιτσέλης για χωρισμό Οικονομάκου – Μιχόπουλου: «Δεν το περίμενα»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Περιπέτεια υγείας για τη μητέρα της: «Όσα φέρνει η ώρα δε τα φέρνει ο χρόνος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved