Το γλέντι του Λαζόπουλου στον Αργυρό, η βόλτα του Γιούρκα Σεϊταρίδη με την κόρη του & η σικ Τατιάνα
Gossip Cam

Το γλέντι του Λαζόπουλου στον Αργυρό, η βόλτα του Γιούρκα Σεϊταρίδη με την κόρη του & η σικ Τατιάνα

Όλο και κάποιους celebrities απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στους δρόμους της Αθήνας και... όχι μόνο! 

Χρειάστηκε μία μικρή γύρα του φωτογράφου για να απαθανατίσει στο κέντρο της Αθήνας ή σε νυχτερινά κέντρα πολλούς επώνυμους σε όμορφες και χαλαρές στιγμές τους.

Για παράδειγμα «τσακώσαμε» τον Λάκη Λαζόπουλο σε μεγάλα κέφια να απολαμβάνει το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Αργυρού στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά. Στην παρέα του η ηθοποιός Λαζάρια Σαζεΐδου με την οποία συνεργάζεται ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στο κέντρο της Αθήνας εθεάθη να απολαμβάνει τη βόλτα του ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος έτσι και αλλιώς λατρεύει την down town ατμόσφαιρα.

Άλλωστε, εκεί ζει με την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας όμως είδαμε και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη ο οποίος μάλλον είναι πολύ ερωτευμένος με την κόρη του την οποια απέκτησε με τη σύζυγό του Μάιρα Παπαϊωάννου.

Με απαράμηλλο στυλ εθεάθη στους δρόμους της Αθήνας και η Τατιάνα Μπλάτνικ η οποία περπατούσε και γελούσε με μία φίλη της. Casual ντυμένη και σχεδόν άβαφτη, η όμορφη Τατιάνα έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν πάνω της.

Τέλος, μία μικρή απόδραση στη Μύκονο που αγαπάει πολύ, έκανε ο Νίκος Βέρτης ο οποίος εθεάθη να περπατάει στα Ματογιάννια, κατευθυνόμενος φυσικά στο αγαπημένο του στέκι για να δει φίλους και να διασκεδάσει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved