Τζιβεριώτη – Σρόιτερ: Βόλτα με τα παιδιά τους στο κέντρο! Οι σούπερ casual εμφανίσεις
Gossip Cam

Τζιβεριώτη – Σρόιτερ: Βόλτα με τα παιδιά τους στο κέντρο! Οι σούπερ casual εμφανίσεις

Μαμάδες εν δράση στο κέντρο της Αθήνας.

Ο λόγος για τη Τζένη Τζιβεριώτη και την Ιωάννα Σροίτερ, οι οποίες απαθανατίστηκαν μαζί με τα παιδιά τους να απολαμβάνουν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

857442.jpg

Ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε να περπατάνε παρέα χαμογελαστές και με ωραία διάθεση. Φυσικά μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις υπέροχες casual εμφανίσεις τους. Τόσο η Τζένη Τζιβεριώτη όσο και η Ιωάννα Σρόιτερ επέλεξαν τζιν παντελόνι και χαμηλά παπούτσια για άνεση.

Δες τις φωτογραφίες

Ο Σεπτέμβριος του 2012 ήταν η ωραιότερη χρονιά της ζωής της, αφού η Τζένη Τζιβεριώτη παντρεύτηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Ύστερα από αρκετά χρόνια σχέσης το μοντέλο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι στο πλευρό του γοητευτικού Γιάννη Τσακουμάκου, γνωστού επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων της Αθήνας.

Ο Αντώνης Σροίτερ και η σύζυγός του, Ιωάννα Μπούκη είναι μαζί από το 2011. Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, λίγο πριν τη γέννηση της πρώτης τους κόρης. Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν πέντε χρόνια μετά. Ο γάμος τους είχε λίγους καλεσμένους, ήταν λιτός και η Ιωάννα Μπούκη ήταν πιο λαμπερή από ποτέ φορώντας ένα νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved